Connect with us

technokrata

T-Mobile szélessáv – Toshiba laptopokkal

Kütyük

T-Mobile szélessáv – Toshiba laptopokkal

HSDPA modemes, mobil nettel felvértezett új notebookok a piacon.

A Toshiba és a T-Mobile közösen bejelentette, hogy júliustól a számítástechnikai boltok polcaira kerülnek a Toshiba 3G/HSDPA-s modemmel ellátott modelljei, melyekhez a vásárlók internet-hozzáférést is kapnak. Az együttműködés keretében ugyanis minden új, 3G/HSDPA-s modemmel ellátott Toshiba laptop vásárlása esetén a felhasználó a laptophoz csomagolva egy mobilinternetezésre alkalmas T-Mobile Domino Net SIM kártyát kap, mellyel – a laptop telepítését, a SIM kártya aktiválását, valamint a kívánt adatcsomag kiválasztását követően – azonnal elérheti a világhálót.

A Toshiba és a T-Mobile együttműködése révén a vásárló így egyszerűen elérheti az internetet otthon, nyaralás, vagy akár utazás közben is. Az akcióban résztvevő, beépített 3G/HSDPA-s modemmel, webkamerával, mikrofonnal és hangszóróval felszerelt Toshiba laptopokon (egyes Portégé, Tecra és NB100-as modellek) a T-Mobile mobilinternet segítségével az e-mailezés, a videomegosztás, a képek vagy hanganyagok fel- illetve letöltése mellett a videochatelés, vagy akár a videotelefonálás is könnyen elérhető.

A Domino Net SIM kártya 3.990 forintos egyenleget tartalmaz, és az aktiválástól számítva 366 nap rendelkezésre állási időt biztosít, mely időszak feltöltés esetén természetesen meghosszabbodik. A hűségnyilatkozat nélkül használható SIM kártyát elég mindig az adatforgalmi igény szerinti egyenleggel feltölteni, ezért használata rugalmas és a költségek is könnyen kézben tarthatóak. A T-Mobile 3G/HSDPA hálózata jelenleg több mint 320 településen, a lakosság 69 százalékának lakóhelyén érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin