Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem találja, amit tudni szeretne? Itt a szuperkereső!

Kütyük

Nem találja, amit tudni szeretne? Itt a szuperkereső!

160 keresőmotor erejét fogja egybe a Firefoxra fejlesztett plugin.

Firefox Super Search – az eszköztár a webes keresésben csalódottaknak készült. Ha nem hozza a kívánt találatot a Google vagy a Bing, még nem feltétlenül kell feladni, állítja a toolbar fejlesztője. Az (egyelőre?) csak Firefoxhoz készített plugin révén egyszerre 160 (igen, százhatvan) keresőszolgáltatásra szabadíthatjuk rá kérdéseinket. Ebből hetvenet közvetlenül az eszköztárból is el lehet érni.

Habár a régóta internetezők többsége idegenkedik a különböző beépülő eszköztártak feltelepítésétől – és a mai trendek is az egyre letisztultabb, minimalistább böngésző-kezelőfelületek irányába mutatnak -, mégis érdemes lehet megfontolni a Firefox Super Search telepítését. Általa ugyanis nem kell egyenként telepíteni a keresőszolgáltatások elérhetőségét, hiszen azt a toolbar már magában tartalmazza. 70 azonnal használatra kész, 90 további pedig a szolgáltatás webes felkeresését követően alkalmazható.

Katt a nagyobb változatért!

Nem tökéletes azonban még a fejlesztés: sajnos nem lehet átrendezni a keresőmotorok sorrendjét, és kedvenceket sem lehet meghatározni – pedig egy ekkora lista már túl nagy választékot jelenthet. Nem rendelkezik automatikus szöveg-kiegészítéssel és a gépelést figyelembe vevő keresési javaslatokat sem kínál. Ugyanakkor a fejlesztés későbbi szakaszában kiegészülhet ezekkel a képességekkel.

A plugin a Firefox a 3.5.1-es változata alatt hibátlanul futott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés