Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon Internet Éjjel-Nappal

Kütyük

Pannon Internet Éjjel-Nappal

Normál használat esetén korlátlan adatforgalom.

2009. július 1. és július 31. között továbbra is éjjel-nappal internetezhetnek a mobilinternet szerelmesei a Pannon Internet segítségével. A folytatódó akcióban így a leendő előfizetők előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy a nyári szabadság alatt is online maradhassanak.

A fix havidíjért, egy-vagy kétéves hűségnyilatkozat vállalásával a belföldön garantáltan túlköltés nélküli megoldást nyújtó mobilinternet havidíja július 1-jétől 6240 Ft, azonban a kétéves hűségnyilatkozatot aláíró ügyfelek amellett, hogy hat hónapig 50%-os kedvezménnyel kaphatják meg a normál használat esetén korlátlan adatforgalmat biztosító szolgáltatást, 0 Ft-ért juthatnak modemhez vagy más adatátviteli eszközhöz is. Az akcióról bővebb információ itt érhető el.

A Pannon Mobil Internet Magyarország legtöbb településen elérhető mobilszélessávú internet kapcsolata. Már 371 településen rendelkezésre áll a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító 3G/HSDPA szolgáltatás, és a Pannon mobilszélessáv-lefedettsége folyamatosan bővül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés