Connect with us

Hirdetés

technokrata

Djuice mobile mail: az e-mailek bárhol utolérnek

Kütyük

Djuice mobile mail: az e-mailek bárhol utolérnek

Lássuk, pontosan mit is nyújt számunkra a Pannon legújabb szolgáltatása!

A mobilos e-mailezés nem új találmány, de eddig főleg az üzletemberek és az IT-guruk privilégiuma volt. A djuice mobile mail szolgáltatással immár számodra is egyszerűen elérhető mindez: szabadon jöhetsz-mehetsz, és nem kell tartanod attól, hogy elszalasztod a mailjeidet, hiszen azok bárhol utolérnek a mobilodon – olvasható az operátor most kiadott közleményében.

Nyáron biztosan jóval kevesebbet ülsz otthon, amikor vár a napsütés, a szabadság, a szórakozás, de a djuice mobile mail igénybevétele esetén nem kell lemondanod az e-mailezésről sem, elvégre bármikor megkaphatod, elolvashatod a legfrissebb sztorikat, amiket a barátaid küldenek, megnézheted a tegnap esti buli körbeküldött fotóit, vagy akár rögtön le is e-mailezhetitek, melyik Balaton-parti büfében fogtok összefutni este. A djuice mobile mail szolgáltatás megrendelése után mobiltelefonodon is elérheted e-mail felhasználói fiókjaidat – egyszerre akár többet is ugyanazon a felületen, hiszen a szolgáltatás a mobiltelefon postafiókjába gyűjti össze a különböző (például freemail, gmail vagy akár citromail) e-mail címekre érkező üzeneteket. Sőt, a djuice mobile mail még az e-mail üzenetek mellékleteit is képes kezelni, és megtekintéskor a képernyő méretéhez igazítva át is méretezi, tömöríti a file-okat.

A djuice mobile mail könnyen kezelhető, ügyfélbarát és megfizethető szolgáltatás. A szolgáltatás havidíja 300 forint, amely 100 MB forgalmi keretet foglal magában, mely kizárólag djuice mobile mail adatforgalomra vehető igénybe, és belföldön, Pannon hálózaton belül használható fel. Ha most rendeled meg a szolgáltatást, akkor augusztus 31-ig 0 forintos havidíjért élvezheted a djuice mobile mail előnyeit, sőt, még a leveleid által generált adatforgalom után sem kell fizetned.

A djuice mobile mail a legtöbb ma használatos készüléken elérhető, hiszen a mai telefonok túlnyomó többsége rendelkezik a szolgáltatáshoz szükséges e-mail klienssel. A készülékek és a támogatott e-mail szolgáltatások listáját, valamint a további információkat is megtalálod a mobilemail.hu webhelyen.

A szolgáltatás a mobilemail.hu oldalon történő regisztrációval rendelhető meg. A szolgáltatást djuice és Pannon előfizetők vehetik igénybe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés