Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkban az új csúcsmobil, az LG Arena

Kütyük

Hazánkban az új csúcsmobil, az LG Arena

Magyarországon is felbukkant a dél-koreai gyártó új high-end készüléke.

Az LG Electronics magyarországi kínálatában elérhető az LG Arena multimédiás telefon, mely a gyártó 2009-es mobiltelefon választékának egyik vezető modellje. A csúcskategóriás multimédia funkciókkal felvértezett készülék egyedülálló élményt kínál, melyet az LG személyre szabható, új 3D S-Class felhasználói felülete biztosít. Az LG Arena ezüst színben debütál Magyarországon.

˝Az LG Arena-t az előzetes várakozásaink szerinti nagy érdeklődés övezi világszerte, hiszen barcelonai bemutatása óta eddig 1 millió darab telefont rendeltek a viszonteladók a világ minden részére összesen. Hazánkban április 30-tól lehet megvásárolni az LG Arena, KM900-as modellt a T-Mobile mobilszolgáltatónál, kártyafüggetlenül pedig többek között az LG Mobile márkaboltban˝ – mondta Kárpáti Zoltán, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi GSM értékesítési vezetője, majd hozzátette: ˝Az LG Arena, azért válhat a felhasználók kedvencévé, mert egy olyan egyedi készülék, mely teljes multimédiás élményt nyújt, valamint 3D S-Class felhasználói felülete révén szórakoztatóbbá teszi a telefon használatát és egyszerűbbé a funkciók elérését˝.

Az LG legújabb, 105,9×55,3×12 milliméter méretű és 105 gramm tömegű mobilja testre szabható és dinamikus S-Class 3D-s felhasználói felülete mellett – melyet elsőként az LG Arena tartalmaz -, minden létező multimédiás szolgáltatással is büszkélkedhet.

A 3 colos képátlójú, 480×800 pixeles kijelzővel szerelt LG Arena új S-Class 3D-s kezelőfelületének megalkotásakor kifejezetten az volt a cél, hogy minden eddiginél szórakoztatóbb és magával ragadóbb felhasználói élményt nyújtson egy valódi multimédiavilág felfedezéséhez. A kockára emlékeztető elrendezés négy testre szabható kiindulási képernyőt biztosít, ahonnan valamennyi alkalmazás közvetlenül elérhető. Az érintéssel működő 3D-s menürendszernek köszönhetően egyszerű a különböző szolgáltatások – mint például a zene, a filmek, a fényképek – kezelése. A részletgazdag 3D-s grafika olyan élethű megjelenést kölcsönöz az S-Class felhasználói felületnek, melytől természetes és egyszerű annak használata.

˝Az S-Class – testre szabható és dinamikus – felhasználói felület nem hasonlítható semmilyen más, mobiltelefonokon eddig alkalmazott megoldáshoz. A 3D-s grafikának, az érintésvezérlésnek, valamint az izgalmas multimédiás képességeknek köszönhetően az Arena valóban a multimédiás szolgáltatások teljes palettáját tartalmazó mobiltelefon˝ – mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

Az LG nagy figyelmet fordított arra, hogy 2009-es vezető mobiltelefonja magával ragadó multimédiás élményt nyújtson, beleértve a Dolby Mobile, valamint DivX technológiákra épülő szolgáltatásokat. Az 5 megapixeles kamerás LG Arena a 7,2 Mbps sebességű HSDPA segítségével gyors internetcsatlakozást tesz lehetővé, emellett rendelkezik Wi-Fi kapcsolattal és A-GPS-szel is.

S-Class
Az S-Class felhasználói felületet úgy alkották meg, hogy kihasználja az érintőképernyő előnyeit, és kiküszöbölje a szükségtelen menüket, illetve lépéseket. A felület lelke egy háromdimenziós kocka, mely négy testre szabható kezdő képernyővel rendelkezik. Így a felhasználók valamennyi funkciót jóval gyorsabban, egyszerűbben, a kocka egyetlen ujjmozdulattal történő átfordításával érhetik el. A telefonon a különböző menüpontok tartalmai (például: névjegyek, multimédia és hívásinfó) görgető menürendszerrel rendelkezhetnek, és úgy jelenhetnek meg, mintha egy filmtekercsre lennének rögzítve, a lehetséges választásokat pedig testre szabható ikonok jelzik. Az S-Class kezelőfelület ezáltal nemcsak hatékonyabb funkcionalitást jelent, hanem szórakoztatóbb felhasználói élményt is. Az erőteljes AMD processzor támogatja a menük közötti gyors, mégis gördülékeny 3D-s váltást. Az érintőképernyő rövid válaszideje és a többérintéses (multi-touch) lehetőségek pedig jelentősen javítják a webböngészés élményét. Az Arena remek grafikája pedig dinamizmust kölcsönöz a készüléknek. A képgalériában például a készüléket vízszintes helyzetben tartva a fotók véletlenszerű sorrendben csúsznak le a képernyőről, ami a képnézegetés mellett a keresést is jóval kényelmesebbé teszi. Ujjunkat felülről lefelé húzva a különböző napokon készített fényképek jeleníthetők meg, míg balról jobbra az egy napon készült fotókat láthatjuk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés