Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mi a pálya? Legyél Hamilton navigátora!

Kütyük

Mi a pálya? Legyél Hamilton navigátora!

Értékes nyeremények a Vodafone új Forma-1-es weboldalán.

Forma 1-es microsite-ot indított a Vodafone a legnépszerűbb autóverseny rajongói számára. A www.miapalya.hu honlap március 23-tól érhető el, melyen az első, ausztrál futamtól a teljes 2009-es Forma 1 szezon ideje alatt különböző játékokban próbálhatják ki magukat a honlap látogatói, illetve fórumon oszthatják meg véleményüket, gondolataikat a többiekkel. A honlapot érdemes folyamatosan látogatni, mivel a játékok futamonként változnak, azaz minden futam alkalmával egy teljesen új játék, vagy egy már meglévő játéknak más nehézségi fokozata válik elérhetővé.

Érdemes minél többet játszani, mivel a legjobbak értékes ajándékokat nyerhetnek. Minden Forma 1-es futamhoz külön ranglista tartozik, amelyre a hozzá tartozó játékkal lehet felkerülni és exkluzív nyereményekért harcba szállni. Páros gold belépőjegyet nyernek a július 26-i Magyar Nagydíjra a futamokhoz tartozó ranglisták első helyezettjei, míg a többi játékos exkluzív Vodafone McLaren Mercedes ajándékokat szerezhet magának. A futamonként gazdára találó nyeremények mellett a fődíj egy tesztvezetés Lewis Hamiltonnal, a tavalyi világbajnokkal. A Német Nagydíjat követően is érdemes tovább játszani, mivel különleges Vodafone McLaren Mercedes ajándékok nyerhetők.

A www.miapalya.hu honlap látogatói számos játékban kipróbálhatják képességeiket. Az egyszerű Forma 1-es tesztkérdések mellett olyan exkluzív játékok is elérhetők lesznek, mint például a box utcai szimulációs játék, vagy a reflexteszt, melynek során a játékosok reakciókészségét ugyanazzal a módszerrel tesztelik, mint a pilótákét.

A 2009-es Forma 1 szezonra a Vodafone live! is készül, ahol folyamatosan értesülhetünk a futamokkal és versenyzőkkel kapcsolatos legfrissebb hírekről. A Vodafone McLaren Mercedes csapatról a szezon teljes ideje alatt ingyenesen tölthetők le egyedi tartalmak, a Magyar Nagydíjra pedig egyéb exkluzív meglepetések miatt is érdemes lesz a Vodafone live! Forma 1-es oldalát látogatni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés