Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung legújabb, teljes érintőképernyős telefonja

Kütyük

A Samsung legújabb, teljes érintőképernyős telefonja

Hogyan néz ki a karcálló kijelzővel bíró Samsung UltraTOUCH? Kattintás után kiderül.

Az Ultra sorozat legújabb csúcsmodellje, az UltraTOUCH teljes érintőképernyős mobiltelefon, ami ötvözi az érintőképernyős tecnológiát a stílusteremtő designnal, és multimédiás alkalmazásokkal. Megjelenésének fő védjegye a karcolásoknak ellenálló 2.8” AMOLED teljes érintőképernyője, amely élénk színeket mutat. A 12,7 mm-es készülék kijelzője alatt bújik meg a szétcsúsztatható 3X4-es billentyűzet. Szálkoptatott fém keretének- illetve a karcolásoknak és párának ellenálló kijelzőjének köszönhetően ellenálló Samsung telefon birtokosa lehet a felhasználó.

Beépített 8 megapixeles kamerája mellett LED-es vaku és mosoly felismerő funkció jellemzi. GPS navigációs rendszert is kínál, részletes térképekkel, amelyek háztól-házig vezetnek minket. A GPS-es geo-taggelés lehetővé teszi, hogy képeinket felcímkézzük földrajzi információval is. Másodpercenként 30 képkocka rögzítésére képes, VGA felbontású videókat lehet vele készíteni, és természetesen zenelejátszásra is alkalmas. A telefon HSDPA 7,2 Mbps-re is képes.

Grafikus kezelőfelülete egyszerű használatot ígér – böngészés a fotók között, navigálás a térképeken, vagy netezés -, köszönhetően a továbbfejlesztett TouchWiz felületnek. Az ikonok a kedvencek közé húzhatók a fő képernyőre, így azok egyetlen kattintással elérhetőek. A könnyedén előcsúszó 3×4-es billentyűzet pedig azoknak kínál alternatívát, akik nem érik be az érintőképernyő adta lehetőségekkel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés