Connect with us

Hirdetés

technokrata

Porsche Design – exkluzív mobil a Pannonnál

Kütyük

Porsche Design – exkluzív mobil a Pannonnál

OLED kijelző, érintőképernyő, alumínium ház, GPS és még sok újdonság található ebben az extravagáns telefonban.

Nem mindennapi exkluzív telefon jelenik meg február 10-től a Pannon kínálatában. A Porsche Design P´9522 tudásával is felhívja magára a figyelmet. A német Porsche Design és a francia Sagem együttes fejlesztéseként elkészült telefon elegáns alumínium készülékházzal rendelkezik. A hagyományos, candybar formájú készülék 2,8 hüvelykes OLED érintőképernyőt kapott, mely minden fényviszony mellett olvasható.

A telefonban 5 megapixeles, videó felvételére is alkalmas kamera kapott helyet. A GPS-nek köszönhetően tulajdonosa az utakon sem kerül zavarba, a beépített Wi-Fi segítségével pedig böngészhet telefonján. A készülékben RDS-es rádió és MP3 lejátszó is található, utóbbi használatakor jó szolgálatot tesz, hogy a háttértár bővíthető microSD kártyával. A P´9522 természetesen Bluetooth adatátvitelre is képes. Egyedülálló a hívásindító és megszakító gombok között helyet kapott ujjlenyomat-olvasó, mely megnehezíti az illetéktelenek számára a telefon használatát.

A Porsche Design P´9522 február 10-től érhető el korlátozott számban a Pannon két budapesti szalonjában (Astoria, Mammut), valamint a budaörsi, pécsi, debreceni és győri bemutatótermekben. A felsőkategóriás készülék 2 éves hűségnyilatkozattal bruttó 129 990 forintért vihető haza.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés