Connect with us

technokrata

Mobil net újdonság: két csomag, egy év, 0 forintos modem

Kütyük

Mobil net újdonság: két csomag, egy év, 0 forintos modem

Február 3-án indul a Pannon új mobil net akciója.

A 2009. február 3-tól április 1-jéig érvényes ajánlatában a Pannon a Mobil Internet 5 GB és a Mobil Internet 10 GB csomagot vásárlók számára két vonzó lehetőséget is kínál. Mindkét csomag esetében a 0 forintos adatátviteli eszköz már egy éves hűségnyilatkozattal is igénybe vehető Amennyiben az ügyfél 2 évre kötelezi el magát, az első 6 hónapban 50%-os kedvezményt kap a havidíjból, valamint szintén 0 forintért juthat az adatátviteli eszközhöz.

A kedvező árú Pannon Mobil Internet 5 GB csomag 5.990 forintos, míg a Pannon Internet 10 GB csomag 11.990 forintos havidíjért érhető el.

A Pannon jelenleg az ország 365 településén, a lakosság mintegy 65%-a számára biztosítja a nagy sebességű, videotelefonálást is lehetővé tévő 3G/ HSDPA hálózatát, és a területi lefedettség folyamatosan nő annak érdekében, hogy minél többen vehessék igénybe a mobil internet nyújtotta lehetőségeket. Emellett az ügyfél-élmény javítása érdekében folyamatosan nő a Pannon által biztosított sávszélesség is: a Pannon fokozatosan kapcsolja be a 7,2 Mbps letöltési sebességet, valamint a nagy feltöltési sebességet biztosító HSUPA-t, és a hálózat egyes részein már elérhető a 14,4 Mbps letöltési sebesség is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin