Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil net újdonság: két csomag, egy év, 0 forintos modem

Kütyük

Mobil net újdonság: két csomag, egy év, 0 forintos modem

Február 3-án indul a Pannon új mobil net akciója.

A 2009. február 3-tól április 1-jéig érvényes ajánlatában a Pannon a Mobil Internet 5 GB és a Mobil Internet 10 GB csomagot vásárlók számára két vonzó lehetőséget is kínál. Mindkét csomag esetében a 0 forintos adatátviteli eszköz már egy éves hűségnyilatkozattal is igénybe vehető Amennyiben az ügyfél 2 évre kötelezi el magát, az első 6 hónapban 50%-os kedvezményt kap a havidíjból, valamint szintén 0 forintért juthat az adatátviteli eszközhöz.

A kedvező árú Pannon Mobil Internet 5 GB csomag 5.990 forintos, míg a Pannon Internet 10 GB csomag 11.990 forintos havidíjért érhető el.

A Pannon jelenleg az ország 365 településén, a lakosság mintegy 65%-a számára biztosítja a nagy sebességű, videotelefonálást is lehetővé tévő 3G/ HSDPA hálózatát, és a területi lefedettség folyamatosan nő annak érdekében, hogy minél többen vehessék igénybe a mobil internet nyújtotta lehetőségeket. Emellett az ügyfél-élmény javítása érdekében folyamatosan nő a Pannon által biztosított sávszélesség is: a Pannon fokozatosan kapcsolja be a 7,2 Mbps letöltési sebességet, valamint a nagy feltöltési sebességet biztosító HSUPA-t, és a hálózat egyes részein már elérhető a 14,4 Mbps letöltési sebesség is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés