Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Netgear routerek

Kütyük

Új Netgear routerek

Kizöldültek és akár mobiltelefonos hálózatra is fel tudnak jelentkezni a gyártó új hálózati eszközei.

A Netgear új, vezeték nélküli hálózati eszközöket mutatott be. A RangeMax Dual Band Wireless-N Gigabit Router (WNDR3700) a CES-en debütált. Az ötödik generációs designnal bíró, kétsávos, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es vezeték nélküli, Gigabit portokkal és USB porttal ellátott router megteremti a külső USB-tárolóeszközök csatlakoztatásának lehetőségét a hálózatba kötött számítógépekről kezdeményezett nagysebességű adatelérés érdekében. 680 MHz-es MIPS processzorának, nagy teljesítményű erősítőinek, továbbá nyolc ultraérzékeny metaanyag-antennájának köszönhetően gyorsabb átvitelt tesz lehetővé a vezetékes és a vezeték nélküli komponensek között, és nagy hatótávolságú vezeték nélküli lefedettséget biztosítanak. Sőt, az átviteli teljesítmény külön állítható, a maximális energiahatékonyság érdekében.

Négyportos, alacsony energiafogyasztást biztosító „zöld” Ethernet kapcsolóval bír, rendelkezik Quality of Service (QOS) szolgáltatással, egyérintéses Wi-Fi be/ki és tápellátás be/ki gombokkal látták el. Egy híján 180 dollárért kezdi meg forgalmazását a vállalat.

A Netgear RangeMax Dual Band Wireless-N Modem Router (DGND3300) modellje egy ADSL2+ modemet és egy kétsávos vezeték nélküli routert foglal magába, amely 2,4 GHz és 5 GHz frekvencián is működik. Kettős tűzfalvédelmet és hálózati címfordítást (NAT) alkalmaz, amelyek elrejtik a számítógépet és a fájlokat a külső felhasználók elől, továbbá egy csomagvizsgáló Stateful Packet Inspection (SPI) tűzfalat. Új, többnyelvű telepítővarázslóval rendelkezik, illetve a WPS-kompatibilis Push ´N´ Connect szolgáltatással és energiatakarékos megoldásokkal.

RangeMax Dual Band Wireless-N Modem Router

A 3G Mobile Broadband Wireless Router (MBR624GU) azonnali Wi-Fi hotspotot és 3G szélessávú mobil hozzáférést biztosít gyakorlatilag bárhol, egy kompatibilis 3G USB modem csatlakoztatásával. Automatikusan észleli a kompatibilis 3G USB modemeket és a használható mobil hordozóhálózatokat, így szinte azonnal felépíti a szélessávú kapcsolatot. Támogatja az SPI tűzfalat, a behatolások naplózását és jelentését, a szolgáltatásmegtagadásra irányuló támadások (DoS) elleni védelmet, akár öt IPsec VPN végpontot és a NAT szolgáltatást. A WPS-kompatibilis Push ´N´ Connect, az energiatakarékos funkciók és az útközbeni tápellátását biztosító opcionális autós adapter révén egyértelműen mobil felhasználásra termett.

3G Mobile Broadband Wireless Router



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés