Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ egyik legnépszerűbb szoftvere

Kütyük

A világ egyik legnépszerűbb szoftvere

A számítógépek zömén megtalálható, lassan öt PC-ből négyen biztosan fut.

Az Adobe AIR és az Adobe Flash Player 10 szoftvereket rekordmennyiségű felhasználó és vállalat telepítette világszerte. Alig egy évvel az első kiadás után több mint 100 millió példányban vezették be az Adobe AIR rendszert. Az Adobe Flash Player 10 világszerte a számítógépek 55 százalékán volt telepítve a kiadás után két hónappal, és várhatóan 2009 második negyedévére meghaladja a 80 százalékot, így messze felülmúlja a szoftver korábbi verzióinak népszerűségét.

Már olyan világmárkák tulajdonosai is az AIR-t használják, mint a BBC és a The Nasdaq Stock Market, Inc. Ezen felül számos OEM gyártó, például a japán Sony előre telepíti az Adobe AIR szoftvert a kiszállított számítógépekre, így a vásárlók azonnal használatba vehetik azt. A Comedy Central, a MySpace, a Toyota Motor Corporation és az AOL Games webhely szintén az Adobe Flash Player 10 szoftverre épít.

Az Adobe Flash Platform beépített eszközök, keretrendszerek, ügyfélprogramok és kiszolgálók komplett rendszere, amellyel a létrehozott webes alkalmazások, tartalmak és videók ugyanolyan minőségben futtathatók számos operációs rendszeren vagy eszközön. Az Adobe AIR segítségével a fejlesztők jól bevált webes technológiát használva hozhatnak létre alkalmazásokat, amelyek hatóköre túllép a böngészőkön. Az elmúlt 12 hónapban több mint 1 millió fejlesztő töltötte le az AIR szoftverfejlesztői eszközkészletét (SDK), az ingyenes, nyílt forráskódú Flex keretrendszert és az Adobe Flex Builder szoftvert, hogy új webes alkalmazásokat alkosson az Adobe Flash Platform használatával. Az Adobe Flash Player szoftveren keresztül elérhető tartalmak az internet-hozzáféréssel rendelkező számítógépek 98 százalékára jutnak el, és az interneten megtekintett videók 80 százalékát Adobe Flash technológiával tekintik meg, így a Flash egyértelműen a világháló első számú platformja.

Elérhetőség
Az Adobe AIR és az Adobe Flash Player 10 Windows, Mac és Linux operációs rendszereken futó verziója 15 nyelven tölthető le ingyenesen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés