Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil net már az Enternettől is!

Kütyük

Mobil net már az Enternettől is!

Az EnterNet az alternatív szolgáltatók közül elsőként jelenti be mobil internet szolgáltatását.

A Pannonnal kötött együttműködési megállapodás alapján mostantól már elérhetők a különböző egyedi és kombinált mobil internet csomagok az EnterNet kínálatában. A szolgáltatás igénybevételére a Pannon hálózata által lefedett területeken van lehetőség, ráadásul akár internet utalvánnyal is fizethetnek az ügyfelek.

A mobil internet szolgáltatás értékesítésével az EnterNet tovább színesíti internet hozzáférés jellegű szolgáltatásainak palettáját. A szolgáltatás indulásakor a Mobil Internet 5GB és Mobil Internet 10 GB csomagok lesznek elérhetőek, valamint EnterNet ADSL előfizetéssel összekapcsoltan, kedvezményes feltételekkel is hozzáférhető lesz a mobil internet.

˝Büszkék vagyunk rá, hogy az EnterNet az első alternatív szolgáltató, amely mobil internetet is kínálhat ügyfeleinek. Reméljük, hogy sokan akarnak élni már meglévő és leendő ügyfeleink közül a mobil internet által nyújtott szabadsággal. Ügyfeleink igényeinek minél magasabb szintű kielégítése érdekében mostantól egyes ADSL csomagjainkkal együtt is elérhetővé tettük a mobil internetet˝ – mondta el Bauer Róbert, az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöke.

A mobilinternet csomagok megvásárlásakor az Enternet ügyfelei egy SIM kártyát tartalmazó USB modemet kapnak, mely notebookhoz és asztali számítógéphez egyaránt használható. Az EnterNet a Mobil Internethez szükséges USB modemet kétéves hűségszerződés esetén díjmentesen biztosítja.

Tovább


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés