Connect with us

Hirdetés

technokrata

Foci mindenek előtt: FIFA 09 Nokia N-Gage-en

Kütyük

Foci mindenek előtt: FIFA 09 Nokia N-Gage-en

A FIFA 09 elérte a Nokia mobilos játék-rendszerét.

Egyre szélesebb körben rúghatják a labdát a virtuális foci rajongói. Az Electronic Arts egyik legnépszerűbb sport játéka, a FIFA 09 ezentúl a Nokia N-Gage rendszeren is elérhető, ami könnyebb kezelhetőséget és egyszerűsített, gördülékenyebb játékmenetet jelent. A FIFA 09 élményét leginkább átadó N-Gage rendszeren rengeteg olyan lehetőséget rejt, (csapatteljesítmény-adatok megosztása és összehasonlítása más játékosokéval a Nokia N-Gage Arénájában) ami még élvezetesebbé teszi a virtuális focizást.

˝Örömmel visszük a FIFA 09-et az N-Gage platformra, mert ezen a mobileszközön a gördülékeny játékmenetnek és fantasztikus grafikának, valamint az N-Gage Aréna segítségével történő összekapcsolódási lehetőség teremtette egyedei közösségi dimenziónak köszönhetően a sport-akciójátékok új magasságokba emelkednek a mobilos platformokon, összeházasítva az ösztönös irányíthatóságot az újszerű szolgáltatásokkal˝ – mondta Chris Gibbs, az EA Mobile Europe stúdió vezetője.

Az egyszerű, kétgombos irányítási rendszer új passzolási és lövési formákra, valamint döbbenetes mutatványokra ad lehetőséget, például biciklicselekre, 360 fokos fordulásokra és átadásokra, ugyanakkor a kreatívabbá tett mesterséges intelligencia remek labda nélküli mozgásokat, realisztikus ellentámadásokat és ravasz védekező formációkat hajt végre.

A játékosok feltölthetik előmenetelüket az online ranglistákra, melyek a teljesítményt karrierpontok, megnyert meccsek, kapott piros lapok és egyéb statisztikák alapján rangsorolják. Az EA Sports FIFA 09 egy másik újítása a realisztikus ˝A Meccs Embere˝ rendszer és egy Kihívás mód, melyben a játékosok díjakat szerezhetnek, melyek javítják teljesítményüket, megszüntetik a piros lapokat, meggyógyítják a sérült játékosokat, vagy növelik az állóképességet, így segítenek a liga megnyerésében.

A FIFA 09 mellett az ünnepekre az N-Gage platformon is megjelenik a Spore Origins, és több más népszerű sorozat új darabja, így például a Need For Speed Undercover, a Tiger Woods PGA TOUR, 2009-ben pedig érkezik a The Sims 3 is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés