Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most duplán nyerhet, aki mobiltelefonnal lottózik

Kütyük

Most duplán nyerhet, aki mobiltelefonnal lottózik

Értékes nyeremények a Vodafone és a Szerencsejáték Zrt. közös Mobil Lottó játékában.

November 17. és december 14. között értékes nyereményeket sorsolnak ki a Vodafone azon havidíjas előfizetői között, akik SMS-en keresztül ˝adják fel˝ lottószámaikat. A Napi nyeremények mellett hetente egy Sony MP4 lejátszó kerül kisorsolásra, a főnyeremény pedig egy két személyre szóló egyhetes utazás Ausztráliába és Forma-1 VIP belépő a 2009. évi nagydíj szezonnyitó ausztrál futamára.

November 17-től minden Vodafone havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfél részt vesz a Vodafone és a Szerencsejáték Zrt. által közösen szervezett Mobil Lottó játékban, aki SMS-en keresztül adja fel az Ötös-, Hatos- és Skandináv lottót, Puttót, Kenót, vagy sportfogadásokat – totót és góltotót – indít, valamint regisztrál a www.mobillotto.hu oldalon. Minél több vagy többféle Mobil Lottó vásárlásával a nyerési esélyek tovább nőnek.

A játék időtartama alatt naponta kisorsolnak egy mobiltelefont az alábbi modellek közül: Sony Ericsson W660, Samsung F480, Nokia 6210 Navigator és LG KU990. Hetente egy Sony NWZ-A828 MP4 Walkman is kisorsolásra kerül azok között, akik az adott héten SMS-ben vásároltak Mobil Lottót. A játék fődíja egy két személyre szóló egyhetes utazás Ausztráliába izgalmas programokkal, mint például a két személyre szóló VIP belépő a Forma-1 2009. évi nagydíjának szezonnyitó futamára.

A Mobil Lottó játék 2008. december 14-én zárul, a napi, heti nyertesek listája folyamatosan, a fődíj nyertesének neve pedig december 16-tól a www.mobillotto.hu oldalon lesz elérhető.

A Mobil Lottó szolgáltatás ára, a nyerési esélyek, valamint az egyéb feltételek megegyeznek a papír alapú szerencsejáték fogadással. Ezenkívül a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges két normál díjas SMS ára kerül felszámításra minden vásárlásnál. A Mobil Lottó szolgáltatást valamennyi havidíjas Vodafone ügyfél igénybe veheti. Az SMS-ben történő fogadás előzetes regisztrációt nem igényel, ellenértékét az ügyfél havi telefonszámlája keretében utólag egyenlíti ki. A Mobil Lottó szerencsejáték kódjai és a szolgáltatással kapcsolatos minden egyéb hasznos információ megtalálható a Vodafone honlapján.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés