Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fiatalos új mobil a Samsungtól

Kütyük

Fiatalos új mobil a Samsungtól

A Samsung bejelentette legújabb mobiltelefonját, a Tobit.

A Samsung S3030 típusjelzésű mobiltelefont kiskamaszoknak és fiataloknak tervezték, de bárki jó hasznát veheti, aki vidám és biztonságos alkalmazásokra vágyik. A Samsung Tobi barátságos grafikus kijelzőjével és egyedi dizájnjával mindazok számára tökéletes kiegészítő lehet, akik ki akarnak tűnni a tömegből. Szintén fontos kiemelni a különböző biztonsági alkalmazásokat, valamint azt, hogy a Samsung Tobi környezetbarát anyagokból készül.

A Samsung Tobi elsősorban azoknak a felhasználóknak készült, akik azt szeretnék, hogy a mobiltelefonjuk is tükrözné személyiségüket és stílusukat. A készülékben olyan témákat találhatunk, mint például a Szörny-téma, a Hóember-téma, vagy a Vízi világ-téma. A Samsung Tobinak a hátlapja is cserélhető. A felhasználók a hátsó átlátszó borító alá helyezhetik kedvenc fotóikat, ezzel is saját képükre formálva a készüléket. A Samsung Tobi hat trendi színben lesz kapható: Sweet Pink, Royal Blue, Apple Green, Bright Orange, Oasis Blue és Snow Silver.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülékben egy 1,9 colos, QCIF felbontású és 65 ezer színárnyalatú kijelző kapott helyet. A 15 MB-os belső memória microSD memóriakártyával (maximum 8 GB) bővíthető, a kamera pedig 1,3 megapixeles felbontású. A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül ezúttal a GPRS és a Bluetooth 2.0 támogatott.

A számos biztonsági alkalmazás – mint például az SOS-hívás, az SOS-üzenet, illetve az alibi-hívás funkciók- a kisgyermekes szülők számára is vonzóvá tehetik a Samsung Tobit. Ezeket a biztonsági alkalmazásokat használva, a mobiltelefon tulajdonosa azonnal kapcsolatba tud lépni a családjával, és barátaival bármilyen vészhelyzetben, sőt a Samsung Tobi még kiszabadulni is segít neki ezekből a helyzetekből. A Samsung Tobival a szülők mindig biztosak lehetnek benne, hogy gyermekük biztonságban van.

Ezen felül a Samsung Tobi környezetbarát is, mivel újrahasznosítható, biológiailag lebomló műanyagból készül. A Samsung Tobi mentes minden egészségre ártalmas, illetve allergén anyagtól, hogy se használója, se a környezet ne sérülhessen. A fülhallgató szintén környezetbarát anyagokból készül, PVC felhasználása nélkül.

A 94,7×45,4×17,5 milliméter méretű és 85 gramm tömegű Samsung Tobit először Olaszországban és Angliában lehet majd megvásárolni novembertől, és aztán az év végéig folyamatosan Európa többi országában, így például Magyarországon is kapható lesz. A várható árról egyelőre nem nyilatkozott a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés