Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: 8 megapixeles mobilok a karácsonyfa alá

Kütyük

Vodafone: 8 megapixeles mobilok a karácsonyfa alá

A vörös szolgáltató komoly támadásba lendül.

Ahogy az már csak ilyenkor ősszel lenni szokott, a Vodafone nyilvánosságra hozta, hogy idén karácsonykor milyen új mobilokkal kíván megjelenni az európai piacokon. A Vodafone mobil termékpalettáján hamarosan fel fog bukkanni az Európában idén júniusban elsőként bejelentett 8 megapixeles telefon, a szétcsúsztatható formájú Sony Ericsson C905:

Hasonló felbontású, tehát 8 megapixeles kamerát kapott az érintőkijelzős LG KC910, mely rövid időn belül ugyancsak fel fog tűnni az operátor portfóliójában:

Érkezőben továbbá az augusztus végén bejelentett Nokia N85, mely elsősorban 5 megapixeles kamerájáról, illetve OLED technológiájú kijelzőjéről ismerszik meg. Az N85 mellé egyébként egy 8 GB-os microSD memóriakártya, egy teljes N-Gage játék és egy Zeemote JS1 Bluetooth-os játékvezérlő is jár majd.

A Vodafone ugyancsak komoly elvárásokat támaszt a Nokia N96-tal szemben. Megjegyzendő, hogy ez az 5 megapixeles, 16 GB belső memóriás és DVB-H TV-vevős telefon tegnap óta már kapható az egyik hazai mobil szolgáltatónál (Pannon).

A Vodafone hamarosan a szétnyitható kialakítású, 2 megapixeles Nokia 6600 fold-ot is hadrendbe fogja állítani:

Az üzleti felhasználóknak a HTC Touch Pro és Palm Treo Pro modelleket szánja a Vodafone:

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a Vodafone 830 típusjelzésű, Huawei (kínai) újdonság, mely egy 7,2 Mbit/s-os HSDPA sebességre képes, 3 megapixeles kamerával felvértezett új csúszkamobil. Ennek érdekessége, hogy amennyiben valaki a notebookjára szeretné csatlakoztatni és modemként használni, akkor egyáltalán nem kell foglalkozni a driverek CD-ről történő feltelepítésével, ugyanis minden meghajtó rajta van a telefonon, és azok teljesen automatikusan települnek a PC-re.

(Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a felsorolt telefonok közül a hazai Vodafone pontosan mely modelleket veszi majd fel a kínálatába.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés