Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlan zeneletöltés jár a Nokia mobilokhoz

Kütyük

Korlátlan zeneletöltés jár a Nokia mobilokhoz

A Nokia elindítja az új Comes With Music digitális szórakoztatási szolgáltatást.

A Londonban és Szingapúrban tartott Nokia Remix eseményen a Nokia bejelentette, hogy elindul Comes with Music digitális szórakoztatási szolgáltatása, mely új módot kínál a vásárlóknak a zene felfedezésére és élvezetére. Azok a vásárlók, akik Comes With Music készüléket vesznek, egy éven keresztül, korlátlan hozzáférést kapnak több millió zeneszámhoz, nemzetközi és helyi művészek zenéinek változatos kínálatát fedezhetik fel és élvezhetik, úgy, hogy megtarthatják a zenéket az év lejárta után is, és forradalmasíthatják digitális zenei élményüket.

˝A Comes With Music olyan példát mutat fogyasztói értékben és kényelemben, melyet a digitális szórakoztató ipar már el is kezdett másolni˝ – mondta Tero Ojanperä, executive alelnök és a Nokia szórakoztatás és közösségek üzletágának vezetője. ˝Az ajánlott zenék meghallgatása tét nélküli, hiszen a vásárlók letölthetik őket anélkül, hogy aggódniuk kellene egy album vagy egy zeneszám ára miatt – a szolgáltatás kínálta szabadság és egyszerűség páratlan. A Comes With Music korlátlan hozzáférést nyújt a Nokia Music Store-ban található több millió zeneszámhoz, és a zenéket meg is tarthatod – mert ez csak akkor igazi forradalom, ha meg is tarthatod a zenéidet˝.

A Comes With Music egyévnyi korlátlan hozzáférést kínál a Nokia Music Store teljes kínálatához, és a vásárlók meg is tarthatnak minden letöltött zenét az év végén, hogy továbbra is élvezhessék zenegyűjteményüket. A Comes With Music kapható lesz egy sor Nokia készülékkel – ilyen többek között a szintén ma bemutatott, új Nokia 5800 XpressMusic, valamint a Nokia N95 8GB és a Nokia 5310 XpressMusic. A bemutatása óta eladott több mint 10 millió eladott darabbal, a Nokia 5310 XpressMusic jelenleg az egyik legkeresettebb mobiltelefon a világon.

Az EMI Music a legújabb jelentős zenei kiadó a Comes With Music támogatói között. ˝A Nokia Comes With Music elindításával a rajongóknak egy új lehetőségük nyílt, hogy áttekintsék és élvezzék a EMI zenekínálatát, mindemellett az előadóinknak egy új, hatásos utat nyitunk a rajongóikhoz˝ – mondta el Douglas Merrill, az EMI MUSIC digitális üzletágának elnöke. ˝A Comes With Music azzal hogy segíti a zenék felfedezését egy újszerű, felhasználó-barát környezetben, tovább fogja ösztönözni a digitális zeneipart˝.

A Comes With Music független zenék hatalmas választékát is felvonultatja, köszönhetően a következő kiadókkal kötött megegyezéseknek: a The Orchard, a Beggars Group, az IODA, a Ministry of Sound, a PIAS és a Pinnacle. Ezek a vállalatok a Universal Music Grouphoz, a Sony BMG Music Entertainmenthez és a Warner Music Grouphoz csatlakoztak a Comes With Music támogatásában. A Nokia megszerzett ezeken kívül zenekiadói jogokat az EMI Music Publishing nevében a CELAS-tól, a Sony/ATV Music Publishing nevében a GEMA-tól, az Universal Music Publishing nevében a SACEM-től, csakúgy mint az MCPS-PRS Hatóságtól.

Az Egyesült Királyság lesz az első piac, ahol elérhető lesz a Comes With Music. Az eladások várhatóan 2008. október 16-án kezdődnek, feltöltő kártyás Nokia 5310 XpressMusic Comes With Music edition készülékkel 129,99 fontos, vagyis átszámítva mintegy 40 ezer forintos áron (Carphone Warehouse).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés