Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult az Iwiw – csak az láthat, akinek megengedjük

Kütyük

Megújult az Iwiw – csak az láthat, akinek megengedjük

Virtuálisan korlátlan tárhely képeinknek.

Jelentős lemaradást hozott be az Iwiw közösségi portált fejlesztő és üzemeltető T-csoport: sokkal nagyobb szabadságot adott képeik kezelésének tekintetében a felhasználók kezébe. Míg ugyanis a nagy külföldi közösségi hálózatok már régóta lehetővé tették az albumszerű fotórendezést és -feltöltést, addig a hazai legnagyobb jelentős mértékben korlátozott funkcióval várta az internetezőket. Ám végre ledőlt a 2 MB-os korlát, annyira, hogy virtuálisan végtelenné vált a tárhely.

Amint az a szolgáltatás webhelyén is olvasható, a személyes adatlapokhoz feltölthető képek számára rendelkezésére álló tárhelyet havonta 100 MB-os megújuló feltöltési kerettel lehet használni. A képeket albumokba lehet rendezni, és ami nagyon hasznos lehetőség, hogy egyben az is szabályozható, ki láthatja az egyes albumokat. Az adatlapokhoz eddig tartozó képek egy Profilképek nevű albumba kerültek, ezek továbbra is mindenki számára publikusak. Az albumokban ugyanúgy megadható egy alapértelmezett kép, mint a profilképeknél.

Egyidejűleg több kép is feltölthető párhuzamosan, az albumokban a képek sorrendje szabályozható, a képeket át lehet mozgatni az albumok között. A képeknek külön címet és leírást lehet adni, illetve elláthatók címkékkel is.

A fejlesztők ígérete szerint hamarosan újabb, a képekkel kapcsolatos funkciók kerülnek bevezetésre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés