Connect with us

technokrata

Utcaszintű képanyag már a mobil Google Maps-ben is

Kütyük

Utcaszintű képanyag már a mobil Google Maps-ben is

Immár mobilon is hódít a Street View.

A Google Maps számítógépes verziója tavaly óta rendelkezik Street View funkcióval, melynek lényege ugyebár nem más, mint hogy adott helyszíneken valós fényképes illusztrációt kapunk a környékről. Magyarul ennek a szolgáltatásnak a segítségével akár otthon is meg tudjuk nézni, hogy például hogyan is néz ki annak az étteremnek a bejárata, ahova barátaink meghívtak minket vacsorázni. A Street View első körben csak az Egyesült Államok térképein volt elérhető, később pedig olyan országokat is meghódított magának, mint például Franciaország, Japán, vagy Ausztrália.

Friss hír, hogy mostantól már a Google Maps for Mobile, vagyis az alkalmazás mobiltelefonokra szánt változata is Street View kompatibilis, ezenkívül pedig újdonság a Walking Directions (egyelőre béta) szolgáltatás, mely gyalogos navigációt tesz lehetővé a telefonunkon. A fejlesztők felgyorsították továbbá a keresési funkció sebességét, ezenkívül pedig a Google Maps minden korábbinál pontosabban pozícionál a térképen.

A BlackBerry, Palm, Symbian és Windows Mobile készülékekre, valamint számos Java-képes telefonra elérhető Google Maps for Mobile letölthető a cég dedikált weboldaláról, az új funkciókban rejlő lehetőségek pedig az alábbi videón is megtekinthetők:Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu