Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most már tényleg nem kell tévé!

Kütyük

Most már tényleg nem kell tévé!

Jack Bauer és a Hősök az Interneten.

Az amerikai Internet Movie DataBase, röviden IMDB nemrég jelentette be, hogy jelentős lépést tett online médiatartalmainak kibővítésében. Immár – sajnos egyelőre csak az észak-amerikai kontinensen lakók számára – lehetőség van több mint hatezer film és sorozat megtekintésére. Az Interneten elérhető, streaming formában feltett videók között olyan nagy (sorozat)neveket is találunk, mint a Kiefer Sutherland által játszott Jack Bauerre alapuló 24, vagy az itthon is (mérsékelt) sikerrel játszott, többek között a Veronica Mars-ból ismert Kristen Bell szereplésével futó Hősök (Heroes).

Nem teljesen szűz már ezen a téren az amerikai szolgáltatás: korábban is majdnem minden filmhez rendelkezésre álltak videók. Ám a bejelentést megelőzően csupán rövidfilmek, klipek és bemutatók közül lehetett válogatni, komplett alkotások nem szerepeltek az IMDB repertoárjában. Ez azonban megváltozott; a lehetőség kihasználásához pedig nem is kell túl sokat kattintani: a filmek, sorozatok adatlapjain található nagy, aranyszínű Watch It gombra kell klikkelni. A tartalom java része a Huluról származik, egy kisebb csomag pedig a CBS, a Sony és független filmkészítők közreműködésének köszönhetően érhető el.

Tulajdonképpen kézenfekvő volt a filmek elérhetővé tételéről való döntés meghozatala, hiszen az IMDB az egyik legismertebb filmes információs site a Világhálón. Azzal, hogy immár a webhelyen is meg lehet nézni az alkotásokat, és nem kell továbbnavigálni más oldalakra, az üzemeltetők elérték, hogy az internetező tovább maradjon az oldalukon – és, miután megtekintette a kívánt alkotást, valószínűleg továbbra is a site-on fog kattintani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés