Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola W396: ez sem váltja meg a világot

Kütyük

Motorola W396: ez sem váltja meg a világot

A Motorola ezúttal ismét egy elérhető árú újdonsággal rukkolt elő.

A keresztségben Motorola W396 nevet kapott újdonság egy clamshell, vagyis szétnyitható kialakítással rendelkező készülék, mely csukott helyzetben 95 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 17 milliméter vastag. A 94 gramm tömegű telefon GSM modulja sajnos csak kétnormás (900/1800 MHz), a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig egyedül csak a GPRS-t támogatja.

A felhajtható fedlap külső részén nincs kijelző, hanem csak néhány LED-jelzőfény, melyek többek közt a beérkezett új SMS-ekről, illetve az akksi töltöttségi állapotáról közölnek velünk némi információt. A mindössze 1,8 colos képátlóval rendelkező belső TFT kijelző 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.

A telefonba szerelt kamera VGA felbontású, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles felvételek készíthetők. Ezenkívül említést érdemel még az MP3 lejátszó, az RDS funkciós sztereó FM rádió, a kihangosíthatóság, a 750 férőhelyes SMS memória, a WAP 2.0 böngésző, illetve a 940 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, mely a gyártó szerint maximum 400 órás készenlétet, illetve 9 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A microSD memóriakártyákkal bővíthető, USB 1.1 kompatibilis Motorola W396 ezüst és szürke változatokban lesz kapható. A forgalmazás még ebben a negyedévben meg fog kezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés