Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kukoricázik velünk a Samsung

Kütyük

Kukoricázik velünk a Samsung

Ezúttal fókuszban a környezettudatos gondolkodásmód.

A Samsung bemutatta harmadik olyan mobiltelefonját, mely úgynevezett bioműanyagból készült: a Samsung E200 Eco a gyártó első olyan készüléke, melynek borításának alapanyaga teljes egészében kukorica származék. Az újrahasznosított anyagokból készült dobozban piacra kerülő Samsung E200 Eco európai forgalmazása szeptemberben fog megkezdődni.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung E200 vastagsága 9,9 milliméter, vagyis némileg vastagabb, mint a Motorola minimálmobilja, a Motofone F3. A telefon egyébként 108 milliméter hosszú, 45,9 milliméter széles és egész pontosan 95 grammot nyom a mérlegen. Az energiaellátásról ezúttal egy 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A TFT technológiájú és 1,8 colos képátlójú LCD felbontása 176×220 képpont és a panel 65.536 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalba integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk: LED-segédfény nincs, de tükör azért van az optika mellett.

Említést érdemel továbbá a GPRS és EDGE vezeték nélküli adatátvitel, a Bluetooth 2.0 kompatibilitás, a sztereó FM rádió, a 10 MB kapacitású belső memória, illetve a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés