Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcsmobilok kézközelben – új márkabolt nyilt Budapesten

Kütyük

Csúcsmobilok kézközelben – új márkabolt nyilt Budapesten

A méltán népszerű HTC márka megnyitotta első, hivatalos magyarországi bemutatótermét.

Az elmúlt években a PDA, okostelefon piacon az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a HTC volt. Számos népszerű modellt dobtak a piacra, a mikroszámítógépektől (HTC Advantage, HTC Shift), a HSDPA és GPS képes PDA kéziszámítógépekig (HTC Kaiser TyTN II, Touch Cruise, HTC Diamond), és az okostelefonokig (HTC S710, S730, S620, S310).

A Speedshop Kft. a HTC magyarországi hivatalos disztribútora lett. Ezzel egyidőben nyílt meg a HTC márka első és egyetlen hivatalos bemutatóterme a Klapka utca 4. szám alatti Speedshop üzletben. HTC rajongóknak, illetve a HTC készülékeket megismerni kívánó ügyfeleinek külön bemutatófallal szolgál a cég. A most kialakított HTC bemutatófalon az ügyfelek kézközelből ismerhetik meg a készülékeket, technikai specifikációikat, hogy vásárlás előtti döntésüket szabadon, saját tapasztalataikkal hozzák meg.

A HTC bemutatófal célja, még több ügyfél figyelmét ráirányítani a kéziszámítógépek piacán első helyre törő HTC készülékekre, az érintésérzékeny kijelzős, akár ujjal vezérelhető HTC Touch sorozatból kikerülő modellekre, az akár üzleti felhasználásra szánt mikroszámítógépekre, vagy az okostelefonokra.

A kiállított és szabadon kipróbálható HTC készülékek: HTC Shift, HTC Sedna, HTC Touch Diamond, HTC Kaiser, HTC Touch Cruise, HTC Artemis, HTC Touch, HTC Touch Dual, HTC S730, HTC X7510, HTC Pharos.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés