Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két vadonatúj Bluetooth headset

Kütyük

Két vadonatúj Bluetooth headset

A Motorola ezúttal nem mobilokat, hanem headseteket jelentett be.

A Motorola Universal Bluetooth Headset H560 a gyártó szerint elsősorban kiváló hangminőségéről és mutatós külsejéről ismerszik meg. Az újdonság minden korábbinál jobb hangminőségéről a fejlett zajcsökkentő és visszhang gátló technológia gondoskodik. A headset hangerejét automatika állítja, még pedig a környezeti zajoknak megfelelően, így nem kell attól tartani, hogy zajos helyen tartózkodva nem fogjuk hallani beszélgetőpartnerünket. A TrueComfort kényelmes viseletet, az EasyPair technológia pedig rendkívül egyszerű Bluetooth párosítást tesz lehetővé.

A Motorola Universal Bluetooth In-Car Headset H620 a vállalat első olyan headset terméke, melyet kifejezetten autós felhasználásra terveztek. Ennek lényege, hogy a készülékhez többek közt egy autós gyorstöltőt és egy műszerfalra applikálható kis tartót is mellékel a gyártó. A H620-as modellnek ezenkívül ugyancsak részét képezik a H560 esetében már ismertetett megoldások – mindkét készülék 7 órás beszélgetési-, illetve 8 napos készenléti idővel bír.

A két új Motorola headset az idei esztendő harmadik negyedévében jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. A várható árakról egyelőre nem közölt információkat a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés