Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mobil e-mail megoldás a Vodafone-tól

Kütyük

Új mobil e-mail megoldás a Vodafone-tól

Június 12-től, azaz mától a Vodafone a BlackBerry új mobil megoldását kínálja a kis- és középvállalati szegmens számára, BlackBerry Professional néven.

Az új szolgáltatás előnye, hogy támogatja a vállalati hálózatokban gyakori levelezőrendszereket (Microsoft Exchange és IBM Lotus Domino) akár 30 mobil e-mail felhasználó számára is. Az új ajánlat egyedi megoldása, hogy az e-mail szerverre közvetlenül installálható, nincs szükség külön szerver gépre, mégis kiemelt biztonságot, ellenőrzési lehetőséget és teljesítményt kínál. A varázsló segítségével könnyen telepíthető, az egyedileg a kis- és középvállalatok igényeihez kifejlesztett felhasználói felülettel pedig rendkívül egyszerűen kezelhető.

A Vodafone jelenleg elérhető valamennyi BlackBerry ajánlatának előnye, hogy egy készülékkel egyszerre férhetünk hozzá e-mailjeinkhez (akár 10 különböző e-mailcímmel, amelyek különböző postafiókba érkeznek), használhatjuk normál mobiltelefonként, de folyamatosan nálunk van a naptárunk, kontaktlistánk, sőt egy fényképezőgép és médialejátszó is. Így bárhol is legyünk, minden fontos e-mail utolér, és mindent szinte azonnal el tudunk intézni, nem kell várni, míg visszaérünk számítógépünkhöz. A BlackBerry készüléken emellett megtekinthetők a levelek csatolmányai is, például Microsoft Word, Excel, PowerPoint dokumentumok, PDF-ek ,vagy akár képek is.

A tömörített adatforgalomnak köszönhetően külföldön is relatíve alacsonyak a használat költségei. Az ajánlat jelenleg a Vodafone kiemelt ügyfelei számára érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés