Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG KF750: 5 megapixeles csúszka a Vodafone-nál

Kütyük

LG KF750: 5 megapixeles csúszka a Vodafone-nál

Az LG új sliderphone-ja már fel is bukkant a vörös szolgáltatónál.

A Black Label széria harmadik tagjaként jegyzett LG KF750-ről (Secret) először a februári Mobil Világ Kongresszus és a márciusi CeBIT 2008 közötti időszakban írtunk, amikor is úgy gondoltuk, hogy a készülék már hivatalosan is ott lesz a hannoveri szakkiállításon. A hivatalos bejelentésre a CeBIT-en végülis nem került sor, de április végén igen. Friss hír, hogy az LG KF750 a brit Vodafone-nál már meg is vásárolható: a telefon új előfizetéssel, konstrukciótól függően 0 és 250 font (0-75 ezer forint) közötti összeg ellenében vihető haza. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hazai Vodafone-nál mikor jelenik majd meg az új LG mobil, mindenesetre az LG hivatalos álláspontja szerint a KF750 Magyarországon hivatalosan júliustól lesz kapható.

A spéci szénszálas borítást kapott készülék hátsó részében egy 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felbontású és CMOS technológiájú digitális fényképezőgép lakozik, a 3G videóhívásokhoz szánt előlapi kamera pedig 0,3 millió képpontot (VGA) tudhat magáénak. A fő kamera segítségével 120 fps sebességű és QVGA felbontású, illetve 30 fps sebességű és VGA felbontású videófelvételek készíthetők. A vaku sajnos nem xenon-, hanem LED-alapokon nyugszik.

Érdekesség, hogy a csukott helyzetben 102,8×50,8×11,8 milliméter méretű LG KF750-be többek közt egy mozgásérzékelő is került, melynek köszönhetően automatikus kijelzőkép elforgatás funkciót is kapunk, sőt a telefon játékai (darts és horgász program) is irányíthatók ennek a szenzornak a segítségével. A telefonban ezenkívül RDS funkciós FM rádió és DivX videólejátszó is helyet kapott. A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 260 órás készenlétet, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A 2,4 colos képátlójú és QVGA (320×240 pixel) felbontású, automatikus fényerőállítású TFT kijelző alatt érintésérzékeny (OLED kijelzős) gombok és hagyományos billentyűk is fellelhetők. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), valamint Bluetooth 2.0 (A2DP) és UMTS/HSDPA kompatibilis (maximum 3,6 Mbit/s) LG KF750 belső memóriája 100 MB kapacitású, a telefon bővítőslotjába pedig microSD formátumú memóriakártyák (maximum 4 GB) dughatók be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés