Connect with us

Hirdetés

technokrata

Monacóba látogatott az iGO 8 navigáció

Kütyük

Monacóba látogatott az iGO 8 navigáció

A 3D-s Nav N Go iGO 8 már Franciaországban is kapható.

A Nav N Go a Monacóban megrendezett MedPi 2008 kiállításon jelentette be, hogy az általa fejlesztett 3D-s navigációs szoftver, a Nav N Go iGO 8 immár a francia piacon is megtalálható. A Nav N Go hivatalosan a BlueTrade-et bízta meg a termék francia piacon történő forgalmazására. A BlueTrade a mobil megoldások, ezen belül az okostelefonok és mobil eszközök tartozékainaknagykereskedelmével foglalkozik mind az üzleti, mind a lakossági piacon.

A Windows Mobile érintőképernyős eszközökre kifejlesztett egyedülálló Nav N Go iGO 8 Európa franciaországi bevezetése és bemutatása a BlueTrade nevéhez kapcsolódik a MedPi Hardware /Telecom / Software Kiállítás ideje alatt, mely rendezvény az új digitalis technológia piacának, valamint fogyasztóinak és SoHo (kis iroda, otthoni iroda) disztribúciós hálózatának kínál közös találkahelyet minden évben.

A kiállítás látogatói a MedPi Monaco területén a Grimaldi Forum Apollinaire csarnokában található BlueTrade standon (V41) elsőkézből szerezhetnek tapasztalatot a vezető 3D-s navigációs szoftverre, a Nav N Go iGO 8 Európára vonatkozóan. A BlueTrade jól felkészült csapata minden érdeklődőnek széleskörű információt nyújt az új navigációs szoftverrel és a piaci trendekkel kapcsolatban. A kiállítás kiváló alkalom a BlueTrade számára, hogy szorosabb kapcsolatot építsen ki és tartson fenn a beszállítókkal és forgalmazókkal, és a Nav N Go iGO 8 Európa franciaországi és nemzetközi forgalmazása a cég online webshopján keresztül új távlatokat nyit a vállalat előtt.

˝Nagy örömömre szolgál, hogy a forradalmian új 3D-s navigációs szoftvermegoldásunk immár a francia piacon is megtalálható, hiszen Franciaország a legjelentősebb európai navigációs piacok egyike˝ – mondta Leon van de Pas, a Nav N Go ügyvezető igazgatója. ˝Az ország gyönyörű tájai visszaköszönnek az új szoftver által megjelenített domborzati elemekben, valamint a 3D-s épületek és 3D-s tereptárgyak ábrázolásában˝.

A termék exkluzív dobozban kapható, melynek tartalma egy microSD memóriakártya (miniSD- és SD-adapterrel), melyen megtalálható az előre telepített Nav N Go iGO 8 3D-s navigációs szoftver, a 27 nyelven olvasható Quick Start Guide kézikönyv (Gyors kezelési útmutató), valamint a csomag részét képezi a frissítéshez szükséges Content Manager alkalmazást, a felhasználói útmutatót és teljes térképtartalmat tartalmazó DVD. A könnyen kezelhető felhasználói felülettel bíró Nav N Go iGO 8 ˝egyszerű˝ üzemmódja a kevésbé gyakorlott felhasználóknak nyújt megoldást, míg a ˝profi˝ mód a már tapasztaltabbaknak.

A pontos és megfizethető digitális térképeiről ismert Nav N Go iGO 8 Európa 43 (kelet- és nyugat-európai) országban, 30 különböző nyelven nyújt utcarészletességű, jól navigálható térképet. A helyi térképszolgáltatókhoz fűződő szoros kapcsolata lehetővé teszi a Nav N Go számára, hogy a korábban a vezető térképszolgáltatók által rendelkezésre nem bocsátott régiókban is részletes térképlefedettséget nyújtson.

Az új szoftver támogatja az exonímákat, azaz az anyanyelvben másképpen szereplő tulajdonneveket is, megkönnyítve ezzel a kívánt úticél elérését akkor is, ha valamely név az adott nyelven más formában jelenik meg. A szoftver támogatja továbbá az olyan, nem latin karaktereket használó nyelveket is, mint a görög, héber, vagy az orosz; ezen felül több millió előre telepített POI-t tartalmaz. A Nav N Go iGO 8 a világon elsőként 3D-s képi megjelenítést alkalmaz: a környező épületek és a nevezetességek látványa, valamint a valósághűen elemelkedő utak és a domborzat életszerű ábrázolása segítik a navigálást.

Az integrált multimédiás szolgáltatás részeként a Nav N Go iGO 8 Európa az alábbi három díjnyertes PDAmill játékot tartalmazó speciális játékcsomaggal együtt jelenik meg: Bowling for Burgers, GameBox Boards és The Corsair.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés