Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Steel: acélos új mobiltelefon

Kütyük

Samsung Steel: acélos új mobiltelefon

Íme a Samsung legújabb készüléke, mely kizárólag a Vodafone-nál lesz kapható.

A dél-koreai gyártó bejelentette, hogy a Vodafone júniusban megkezdi a Samsung Steel fantázianevű, fémborítással rendelkező új csúszkamobil kereskedelmi forgalmazását. A mellékelt fénykép alapján könnyen megállapítható, hogy a Samsung Steel a nemrégiben debütált Samsung Soul-ra (SGH-U900) hajaz, azonban ahogy azt már megszokhattuk, a Vodafone némileg megnyírbálta a telefon szolgáltatási körét.

A Samsung Steel-ről hiányzik például a Soul-on megismert, kijelző alatti újszerű kezelőszerv, ezenkívül pedig sajnos a hátfalba szerelt, autofókuszos digitális fényképezőgép felbontását is visszavették. Míg a Soul révén akár 5 megapixeles felbontású fotók is készíthetők, addig a Steel maximum 3 megapixeles felbontásban képes fényképezni.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. A belső memória 30 MB-os kapacitással bír és microSD memóriakártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető, ezenkívül pedig HSDPA és Bluetooth 2.0 is került a telefonba. A Steel egyébként az első Samsung mobil, melynek DAB vevőjével kiváló minőségű digitális rádióadások is vehetők. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen. (A Samsung U900-at jelenleg két hazai mobil operátor, a T-Mobile és a Pannon forgalmazza, 79.980 forintos előfizetéses áron).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés