Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 megapixeles új LG csúszkamobil – elérhető áron

Kütyük

5 megapixeles új LG csúszkamobil – elérhető áron

A LG bejelentette a KC550 típusjelzésű mobiltelefont, melynek 5 megapixeles kamerájával az ígéretek szerint professzionális minőségben készíthetünk fotókat.

Az LG KC550-et úgy tervezték, hogy könnyedén megörökíthessük vele életünk különböző pillanatait, ezért a készülék leggyakrabban használt kamerafunkcióit egyetlen klikkeléssel elérhetjük a dedikált gombok segítségével. A készüléknek a gyenge fényviszonyok sem jelentenek problémát, hiszen a kamera funkciógombjai világítanak, és a LED vaku is elég erős ahhoz, hogy megvilágítsa a sötét objektumokat – áll a hivatalos sajtóközleményben.

Az LG KC550 5 megapixeles képszenzorával és Schneider-Kreuznach optikájával nagyfelbontású, részletekben gazdag fotókat készíthetünk. A kamera érzékenységét egészen ISO800-ig állíthatjuk, a képstabilizátor pedig még remegő kéz esetén is tiszta és éles képeket biztosít.

A 2,4 colos képátlójú LCD-n (QVGA, 262 ezer szín) könnyedén visszanézhetjük fotóinkat, az Auto Image Rotation funkció pedig gondoskodik róla, hogy képeink a készülék vízszintes, vagy függőleges helyzetében is a megfelelő nézetben legyenek. 720×480 pixeles felbontásban, 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthetünk videókat, melyeket aztán televíziós készülékeken is megtekinthetünk, köszönhetően a TV-kimenet funkciónak.

Az alaphelyzetben 96,9×51,4×14,9 milliméter méretű és alig 90 gramm tömegű LG KC550 számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a korábban bemutatott és globálisan igen népszerűvé vált LG Viewty, melyből 2007 őszi piacra kerülése óta 1,5 millió darabot értékesítettek világszerte.

˝A LG KC550-et azoknak készítettük, akik olyan mobiltelefonra vágynak, mely egy professzionális fényképezőgépet rejt magában˝ – mondta Alan Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója. ˝Professzionális minőségű digitális kamerákkal felvértezett telefonjaink megerősítik az LG-t mindkét technológia területén˝.

Az LG KC550 telefonban olyan mozgásalapú (M-toy) játékokat is találhatunk, melyek kihasználják az integrált giroszkópban rejlő lehetőségeket. A készülék döntésével, vagy forgatásával virtuális darts-ot játszhatunk, horgászhatunk, vagy akár navigálhatunk is egy útvesztőben.

A GPRS/EDGE és Bluetooth 2.0 kompatibilis, sztereó FM rádiós LG KC550 2008 második felében kerül piacra. A telefon kezdőára előzetes információink szerint 75-80 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés