Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három változatban érkezik a Nokia N78

Kütyük

Három változatban érkezik a Nokia N78

A multimédiás okostelefon nem egy, nem is kettő, hanem három különböző verzióban lesz elérhető.

Alig néhány napja írtunk az eredeti fekete modell után félhivatalosan felbukkant fehér N78-ról, most pedig már teljesen hivatalos, hogy az N78-ból három változat készül: fekete, fehér és kék. Magyarul mindenki megtalálja majd a számára legszimpatikusabb változatot, az persze már más kérdés, hogy hazánkban pontosan mely színvariánsokat forgalmazza majd a Nokia. Mint ismeretes, a Nokia N82 újabb, fekete változatát Magyarországon hivatalosan nem forgalmazza a finn vállalat, ami persze csak a szürkeimportnak kedvez.

Nokia N78
A 2008-as Mobil Világ Kongresszuson leleplezett Nokia N78 egy 102 gramm tömegű, illetve 113x49x15,1 milliméter méretű, candybar kialakítású okostelefon újdonság, melyen a vadonatúj S60 3rd Edition Feature Pack 2 operációs rendszer teljesít szolgálatot.

A microUSB csatlakozós N78 gyakorlatilag az összes elterjedt wireless adatátviteli szabványt támogatja, így például a GPRS-t, az EDGE-et, az UMTS-t, a HSDPA-t (maximum 3,6 Mbit/s), a Wi-Fi-t (802.11b/g), illetve a Bluetooth 2.0-át (A2DP). Újdonság, hogy a készülékbe nem csak sztereó FM rádió került, hanem egy FM transzmitter is, így a telefonon tárolt zenék néhány gombnyomással megszólaltathatóak az otthoni hi-fin, vagy az autórádión. A digitális muzsikák egyrészt a 70 MB-os belső memóriában, másrészt pedig a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon (maximum 8 GB) tárolhatók el.

A sztereó hangszórós Nokia N78 hátfalba szerelt, Carl Zeiss optikás digitális fényképezőgépével 3,2 megapixeles (2.048×1.536 képpont) felbontásban fotózhatunk, illetve 640×480 pixeles videókat készíthetünk, 15 fps mellett. A 2,4 colos TFT LCD QVGA felbontású és 16 millió színárnyalatú. A 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozóval és A-GPS támogatással, valamint 1.200 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező Nokia N78 adók és kedvezmények nélküli ára 350 euró (88 ezer forint) lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés