Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: a sógorékhoz jön az új 3G iPhone

Kütyük

T-Mobile: a sógorékhoz jön az új 3G iPhone

Nálunk hivatalosan még az első iPhone-t sem forgalmazzák, a szomszédos Ausztriában viszont nemsokára már a második kiadás is kapható lesz.

Az osztrák T-Mobile tegnap Bécsben tartott egy sajtótájékoztatót, melyen a cég munkatársai elárultak néhány részletet a T-Mobile iPhone terveivel kapcsolatban. Mint kiderült, az osztrák T-Mobile szoros együttműködést folytat az Apple-lel az újgenerációs iPhone gyakorlati UMTS/HSDPA tesztjei kapcsán. A magenta színekben pompázó operátor ezenkívül elárulta, hogy Ausztria egyike lesz azon országoknak, ahol elsőként lehet majd 3G-képes új iPhone-t vásárolni.

Pletykák szerint a második iPhone hivatalos bejelentésére valamikor idén nyár elején kerül majd sor, a készüléknek pedig feltehetően három különböző változata lesz elérhető. A kereskedelmi forgalmazás várakozások szerint ősszel fog megkezdődni, és az új iPhone-ok hasonló áron debütálnak majd, mint tavaly az első modellek.

Az osztrák T-Mobile egyébként idén március óta árusítja az Apple első mobiltelefonját. A szolgáltató eddig mintegy 8 ezer iPhone-t adott el, az Ausztriában használatos kikódolt iPhone-ok száma pedig becslések szerint mintegy 10 ezerre rúg. Az operátor úgy véli, hogy az első iPhone várakozásokon aluli sikere annak következménye, hogy a készülék sajnos még nem használható 3G hálózatokban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés