Connect with us

Hirdetés

technokrata

5. perc után 0 forintos mobilozás – megéri sokat telefonálni

Kütyük

5. perc után 0 forintos mobilozás – megéri sokat telefonálni

Ezúttal fókuszban a hosszú beszélgetések.

A Pannon 2008. május 5-től, azaz a mai naptól új akcióval jelentkezik. Az új akcióban résztvevő minden Pannon ügyfél – legyen lakossági, vagy üzleti előfizető – az 5. perc után 0 forintért beszélhet.

A szolgáltatás használóinak a Pannon a hálózaton belüli hívásokért az első öt percben a hívás hosszának megfelelő, – akár kedvezményekkel csökkentett – percdíjjal számított összeget, míg az öt perc feletti részért 0 forintot számláz ki. A szolgáltatás nyújtotta kedvezmény 590 forintos havidíjért minden hálózaton belüli, legfeljebb 60 perces hívásra vonatkozik. Azoknak az ügyfeleknek, akik a promóciós időszak alatt a szolgáltatásra regisztrálnak, a csomag havidíját a Pannon egész évre elengedi.

A kedvezményes csomag igénybevételéhez szükséges regisztrációt, a 1741-es számon, Pannon üzletekben, vagy a PannOnline-on lehet megtenni. A csomagot igénybe vehetik új és meglévő, valamit lakossági és üzleti ügyfelek is. A promóciós ajánlat 2008. május 5-től december 31-ig érvényes. Lakossági előfizetők számára december 31. után az ÁSZF szerinti díjak érvényesek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés