Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett az iGO 8: GPS navigáció – magasabb szinten

Kütyük

Megérkezett az iGO 8: GPS navigáció – magasabb szinten

A Nav N Go ma délelőtt egy budapesti sajtótájékoztatón mutatta be legújabb navigációs termékét.

Mint az a rendezvényen elhangzott, az iGO 8 április 28-tól lesz kapható Magyarországon: a 3D-s navigációs szoftver memóriakártyás változata Európa 43 országának részletes térképét tartalmazza, és számtalan új funkcióval könnyíti meg a navigálást. Az iGO 8-at hamarosan egy részletes tesztben is be fogjuk mutatni, addig is azonban tekintsük át röviden, hogy mit érdemes tudni az újdonságról!

A Nav N Go új szoftvermegoldásának köszönhetően immár PDA-kon is elérhető a valósághű 3D-s navigáció. A Nav N Go iGO 8 GPS-navigációs szoftver április 28-tól kapható a magyarországi üzletekben. A termék újfajta csomagolásban kerül forgalomba, bruttó 39.900 forintos javasolt fogyasztói áron. Az exkluzív doboz tartalmazza a microSD memóriakártyát, a széleskörű kompatibilitást biztosító miniSD és SD adaptereket, a Kezelési útmutatót, valamint egy DVD-t, amelyen minden, a későbbi frissítésekhez szükséges eszköz megtalálható.

A Nav N Go iGO 8 egyszerűen használható, elég behelyezni a memóriakártyát a futtatásra alkalmas mobil készülékbe, és a program máris működésre kész. Akár egész Európát beutazhatjuk úgy, hogy nem kell térképeket cserélni, vagy átváltani az országok között. A kevésbé gyakorlott felhasználók választhatják az alapfunkciók használatára alkalmas ˝Normál mód˝-ot, míg a tapasztaltabbak kedvükre válogathatnak a ˝Profi mód˝ kínálta számtalan beállítási lehetőség között.

3D-s térképek és számtalan felhasználóbarát funkció
A Nav N Go iGO 8 egyesíti mindazt, amit a pontos térképek és a fejlett képi megjelenítés nyújthat: a kijelzőn a környező épületek és a nevezetességek látványa, valamint a valósághűen kiemelkedő utak és a domborzat segítik a navigálást. Magyarországon csaknem 30 nagyobb városban, például Miskolcon, Szegeden és Győrben érhetők el a 3D-s várostérképek, beleértve az épületobjektumokat is, Budapesten pedig ezek mellett 25 nevezetes építmény, így például a Parlament, vagy a Hősök tere pontos mása is megjelenik a navigációs képernyőn.

Az egyedi vizuális megoldáson kívül a Nav N Go iGO 8 számtalan olyan funkcióval is gazdagodott, melyek könnyebbé teszik a mindennapi közlekedést. A TMC (Traffic Message Chanel) támogatás lehetővé teszi, hogy elkerüljük a forgalmi dugókat, a traffipax figyelmeztetés segítségével pedig időben értesülhetünk a közelben lévő rögzített sebességmérőkről, illetve a tilos jelzésen áthaladást jelző és mobil kamerákról.

A Nav N Go iGO 8 a POI kezelés terén is több újdonságot sorakoztat fel. Az adatbázisban fellelhető több mint 8 millió érdekes pont mellé sajátokat is elmenthet a felhasználó, és ezeket az interneten keresztül másokkal is megoszthatja. A POI-k már nem csak egy adott hely, hanem a tervezett útvonal mentén is kereshetők, így egy köztes célpont érintéséhez nem feltétlen kell letérni az optimális útról.

A Nav N Go most is gondolt a játékok kedvelőire, ezért a szoftver mellé ajándékként kínál három előre telepített PDAmill Game Studios mobiljátékot, a Gamebox Boards-t, a The Corsair-t és a Bowling for Burgers-t. Ez utóbbit az amerikai Smartphone and Pocket PC Magazine nemrégiben a második legjobb mobiljátéknak választotta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés