Connect with us

Hirdetés

technokrata

2 SIM kártya, 1 hónap készenlét, érintőkijelző…

Kütyük

2 SIM kártya, 1 hónap készenlét, érintőkijelző…

A Philips mostanság szinte csak úgy ontja magából az újabbnál újabb Xenium-okat.

A gyártó legfrissebb újdonsága, a Philips Xenium 9@9v egy candybar, vagyis teljesen hagyományos formájú telefon, melyben egy igen csak felemásra sikeredett kijelző kapott helyet. Felemás, hiszen érintésérzékeny és fejlett kézírásfelismerő funkciókat támogat, ellenben nem TFT, hanem elavult cSTN technológiára építkezik. A mindössze 1,75 colos képátlójú display 128×160 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú, és egy cerka is jár hozzá.

A 105 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 15,8 milliméter vastag mobil kamerájától sem fogunk hasra esni, hiszen segítségével mindössze 640×480 pixeles (VGA) fényképek készíthetők. A 75 gramm tömegű újdonság kétnormás (GSM 900/1800 MHz) működésre képes, és a GPRS Class 10 adatátviteli technológiát támogatja – EDGE és UMTS nincs benne.

Fontos, hogy ezúttal nem egy, hanem két SIM kártyát helyezhetünk a készülékbe, melynek 890 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátora egyébként a gyártó szerint maximum 30 napos készenléti időt képes biztosítani. A beszélgetési idő sem csekély: 8 óra. A Philips Xenium 9@9v fekete, fehér és vörös színváltozatokban készül – a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés