Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LG mobil: 3 megapixel, autofókusz, TV-kimenet – konzervatív forma

Kütyük

Új LG mobil: 3 megapixel, autofókusz, TV-kimenet – konzervatív forma

Az LG ezúttal hagyományos formába csomagolva nyújtja számunkra a fejlett multimédiás funkciókat.

A dél-koreai gyártó elsősorban azoknak szánja ezt a készülékét, akik a hagyományos (candybar) formai megoldásokat kedvelik, de nem szeretnének lemondani a szerteágazó multimédiás szolgáltatásokról. Az LG KP320 nevet kapott, letisztult vonalvezetésű újdonság 105 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 13,5 milliméter vastag, tömege pedig alig 81,5 gramm.

A hátfalban egy 3,2 megapixeles felbontású, CMOS technológiájú képérzékelő lelhető fel, melyből szerencsére az autofókusz funkció és a LED-vaku sem maradt ki. A 2 colos képátlóval rendelkező TFT display QVGA (320×240 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262.144 színárnyalat).

A belső memória 80 MB-os kapacitással bír és miniatűr microSD memóriakártyákkal egészen 4 GB-ig bővíthető. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG KP320 további fontosabb specifikációi közé sorolható az MP3 lejátszó, a sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, a 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, illetve a TV-kimenet. A készülék pontos árával kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozott a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés