Connect with us

technokrata

Clarion GPS navigációk – vadonatúj, 3D-s iGO 8-cal

Kütyük

Clarion GPS navigációk – vadonatúj, 3D-s iGO 8-cal

A Clarion két új, high-end navigációs készülékkel rukkolt elő.

A Clarion MAP680 és Clarion MAP780 típusjelzésű és SiRFstar III chipsetes újdonságok közötti lényeges különbség abban rejlik, hogy míg a MAP680-as modellben 1 GB memória és csak bizonyos európai országok térképei kaptak helyet, addig a MAP780 2 GB-os integrált memóriájában már 43 európai ország térképe is elfér.

A 132 milliméter széles, 90 milliméter magas és 22 milliméter vastag Clarion navigátorokban egy 4,3 colos képátlóval rendelkező ˝widescreen˝ érintőkijelző teljesít szolgálatot. Mivel ezeken az új masinákon már a múlt heti CeBIT-en debütált, Nav N Go-féle iGO My way 8 szoftver fut, a hagyományos kétdimenziós megjelenítésen túl akár háromdimenziós navigációs élményben is részesek lehetünk: a tájból egymás után emelkednek ki a különböző épületek, ahhoz hasonló módon, ahogy a valóságban is látjuk azokat. A megfelelő számítási teljesítményt egy 400 MHz-es processzor biztosítja.

A TMC funkciós és traffipax előrejelzős Clarion MAP680 és Clarion MAP780 a mai elvárásoknak megfelelően hordozható zene- és videólejátszóként is használható, ezenkívül pedig az SD/MMC bővítőslot (maximum 4 GB) és a Bluetooth (A2DP és AVRCP profil) támogatás sem hiányzik belőlük. Az európai kereskedelmi forgalmazás áprilisban fog megkezdődni: a MAP680 299 euróba (80 ezer forint) fog kerülni, a MAP780 pedig 349 eurós (90 ezer forint) áron debütál majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin