Connect with us

technokrata

Kicsi, gyors, minden tud: megjelent a legújabb uTorrent

Kütyük

Kicsi, gyors, minden tud: megjelent a legújabb uTorrent

Letölthető a Bittorrent file-csere kliensek egyik legnépszerűbb változatának legfrissebb kiadása.

Ugyan 2006 decemberében elvesztette függetlenségét az alkalmazás (a Bittorrent Inc. felvásárolta szőröstül-bőröstül), a fejlesztése ennek ellenére nem állt le. Igaz, nagy változások nem voltak mostanában a kliens háza táján, ám a minap megjelent a legújabb, 1.8-as kiadás (letöltés itt). A kisméretű kliens továbbra is igen alacsony erőforrásigénnyel rendelkezik, annak ellenére, hogy számos kényelmi funkciót (le- és feltöltési sávszélesség szabályzása, IP-szűrés, RSS, részletes .torrent információk stb.) integráltak bele.

Mit tud 2008-ban a kliens? Teljesen Windows Vista kompatibilis, skinezhető, azaz grafikus felhasználói felülete testre szabható. Még akár Webről is távvezérelhető – csupán engedélyezni kell az adott számítógéphez való távoli hozzáférést, és a világon bárhonnan (ahol van aktív Internet-kapcsolat) változtathatunk kliensünk működésén. A szoftverrel saját .torrent is készíthető, mely aztán megosztható a Bittorrent file-csere website-ok zömén.

Változáslista
– számos hiba (például kategória nézetben jobbkattintásra lefagyást eredményezett, néha invalid packet length hibát okoztak a titkosított kapcsolatok stb.) javítva
– választható, az egyes darabok letöltöttségét kijelző csík megjelenése
– új telepítő párbeszédablak
– 1000 állomány felett, torrent létrehozásánál jelentkező figyelmeztetés eltávolítása
– apróbb RSS-változtatások, optimalizálások stb.

Az 1.8 alpha 8682 változat letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin