Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tolatókamerával kombinált GPS navigáció

Kütyük

Tolatókamerával kombinált GPS navigáció

Ez a navigációs készülék egy a maga kategóriában vadonatújnak számító funkcióval gazdagodott.

A DreimGo DG220 Gear Camera tulajdonképpen nem más, mint egy hagyományos navigációs berendezés és egy tolatókamera kombinációja. A kis masina kijelzőjén alaphelyzetben a navigációs információk jelennek meg, ha pedig tolatásra kerül a sor, az LCD-n már a tolatókamera által biztosított kép látható. Az optika köré szerelt segédfényeknek köszönhetően éjszaka (Night Vision) is jól használható tolatókamerának érdemes valami jó helyet találni a kocsi hátulján, mert egyrészt nem valami szép a kis kamera, másrészt pedig vigyázni kell, hogy autómosóban nehogy véletlenül letörjön.

A Microsoft Windows CE.net 5.0 operációs rendszerre épülő PNA ˝lelke˝ nem más, mint egy 400 MHz-es órajelen ketyegő Samsung 2440-es mikroprocesszor, mely 128 MB flashmemória és 64 MB SDRAM társaságát élvezi. Az SD/MMC memóriakártyákkal (maximum 2 GB) bővíthető masina 125 milliméter széles, 78 milliméter magas és 20 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 224 grammot nyom.

A 4,3 colos képátlójú TFT érintőkijelző 480×272 pixeles felbontással rendelkezik, 16 bites színmélysége révén pedig mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Említést érdemel továbbá a 20-csatornás SiRFstar III GPS-vevő, az integrált TMC-vevő, a Bluetooth támogatás, az MP3 lejátszó funkció, a 3,5 milliméteres audio csatlakozó, illetve a 3-4 órás működési időt biztosító, 1.750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. Fontos, hogy az iGO-alapú PNA és a tolatókamera között nem vezetékes, hanem vezeték nélküli kapcsolat van. A DG220GC ára átszámítva mintegy 115 ezer forint – a hazai forgalmazással kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés