Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N82: jön az újabb frissítés

Kütyük

Nokia N82: jön az újabb frissítés

Hamarosan elkészül a Nokia jelenlegi legjobb fotós mobiljának a második firmware frissítése.

Emlékezetes, hogy a finn gyártó valamikor január közepén adta ki a Nokia N82 első új szoftverét: a 11.0.117-es verziószámú firmware csak néhány apróbb változást hozott a novemberben bejelentett N82 első, 10.0.046-os szoftveréhez képest. (Javítottak a kamera és a zenelejátszó stabilitásán, ezenkívül pedig a térkép alkalmazáson is csiszoltak egy keveset a fejlesztők.) Az aktuális szoftververziót egyébként úgy lehet lekérdezni a telefonon, hogy alaphelyzetben begépeljük a következő karaktersorozatot: *#0000#.

Ezzel kapcsolatban a legfrissebb hír, hogy a Nokia N82 termékmenedzsere a napokban elárulta, hogy még az idei esztendő első negyedévében meg fog jelenni a készülék második frissítése. Emberünk nem sokat árult el az új szoftverről, annyit azonban kikotyogott, hogy a firmware-nek többek közt a vadonatúj ˝geotagging˝ funkció is a része lesz. Megjegyzendő, hogy a múlt héten debütált Nokia N78 már a kezdetektől fogva geotagging kompatibilis lesz.

Aki esetleg már az új firmware megjelenése előtt ki szeretné próbálni ezt az új funkciót, annak érdemes begyűjtenie a Nokia Location Tagger szoftvert. A jelenleg 1.0 Beta állapotban lévő Nokia Location Tagger egy S60-alapú Nokia okostelefonokra szánt alkalmazás, mely tulajdonképpen nem tesz mást, mint elmenti a mobillal készített fényképekbe a készítés helyszínének GPS adatait.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés