Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fókuszban a legfrissebb GPS térképek

Kütyük

Fókuszban a legfrissebb GPS térképek

A TomTom Map Share térképfrissítési feltöltések száma fél év alatt elérte az 1 milliót.

A TomTom bejelentette, hogy térképjavító technológiájának köszönhetően a TomTom Map Share szolgáltatáshoz 1 millió térképfrissítési feltöltés érkezett 2007. júliusi beindítása óta. Több mint félmillió Map Share felhasználó csatlakozott a Map Share közösséghez a szolgáltatás beindítása óta.

A TomTom Map Share biztosítja, hogy a felhasználók mindig az iparág legfrissebb térképeivel rendelkezhessenek. A TomTom Map Share a TomTom egyedülálló, szabadalmaztatott térképfrissítési technológiája, mely 5 kontinens 30 országában érhető el.

˝Örömmel látjuk, hogy TomTom Map Share szolgáltatásunkat ennyire intenzíven használja felhasználói közösségünk˝ – mondta Harold Goddijn a TomTom vezérigazgatója. ˝Az úthálózat naponta és gyakran váratlanul változik. A navigációs szolgáltatók korábban nem tudtak olyan térképeket nyújtani, melyek elég naprakészek lettek volna a felhasználók igényeihez. Most a felhasználók könnyen és azonnal javíthatják térképeiket közvetlenül az eszközükön. Ami ennél is fontosabb, felhasználóink megkaphatják mások javításait, így minden nap ingyen profitálhatnak azok helyismeretéből. Minél gyakrabban csatlakoztatják eszközüket a felhasználók a TomTom Home-hoz, annál naprakészebbek lesznek térképeik˝.

Az 1 millió feltöltött térképjavításnak körülbelül a kétharmadát lehet azonnal javítani. A többi eljut a TomTom fejlesztő csapatához, akik többfajta hiba kijavításán dolgoznak, vagy továbbítják azokat a térkép fejlesztőkhöz további tanulmányozásra.

A TomTom rendelkezik a világ legnagyobb műholdas navigációs közösségével, mely több mint 15 millió felhasználót számlál. A TomTom Home-on keresztül, a TomTom Map Share felhasználók hozzáférnek minden térképfrissítéshez, melyet a többiek hajtottak végre. A TomTom Map Share ingyenesen jár a TomTom GO x20 (T), TomTom ONE XL (T) termékcsaládokhoz és a TomTom ONE 3rd Edition-höz. A TomTom GO x10 sorozat, a TomTom GO 700, TomTom GO 500, TomTom ONE XL és TomTom ONE 1st and 2nd Edition eszközök szintén kompatibilisek a TomTom legújabb szoftverével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés