Connect with us

technokrata

Fókuszban a legfrissebb GPS térképek

Kütyük

Fókuszban a legfrissebb GPS térképek

A TomTom Map Share térképfrissítési feltöltések száma fél év alatt elérte az 1 milliót.

A TomTom bejelentette, hogy térképjavító technológiájának köszönhetően a TomTom Map Share szolgáltatáshoz 1 millió térképfrissítési feltöltés érkezett 2007. júliusi beindítása óta. Több mint félmillió Map Share felhasználó csatlakozott a Map Share közösséghez a szolgáltatás beindítása óta.

A TomTom Map Share biztosítja, hogy a felhasználók mindig az iparág legfrissebb térképeivel rendelkezhessenek. A TomTom Map Share a TomTom egyedülálló, szabadalmaztatott térképfrissítési technológiája, mely 5 kontinens 30 országában érhető el.

˝Örömmel látjuk, hogy TomTom Map Share szolgáltatásunkat ennyire intenzíven használja felhasználói közösségünk˝ – mondta Harold Goddijn a TomTom vezérigazgatója. ˝Az úthálózat naponta és gyakran váratlanul változik. A navigációs szolgáltatók korábban nem tudtak olyan térképeket nyújtani, melyek elég naprakészek lettek volna a felhasználók igényeihez. Most a felhasználók könnyen és azonnal javíthatják térképeiket közvetlenül az eszközükön. Ami ennél is fontosabb, felhasználóink megkaphatják mások javításait, így minden nap ingyen profitálhatnak azok helyismeretéből. Minél gyakrabban csatlakoztatják eszközüket a felhasználók a TomTom Home-hoz, annál naprakészebbek lesznek térképeik˝.

Az 1 millió feltöltött térképjavításnak körülbelül a kétharmadát lehet azonnal javítani. A többi eljut a TomTom fejlesztő csapatához, akik többfajta hiba kijavításán dolgoznak, vagy továbbítják azokat a térkép fejlesztőkhöz további tanulmányozásra.

A TomTom rendelkezik a világ legnagyobb műholdas navigációs közösségével, mely több mint 15 millió felhasználót számlál. A TomTom Home-on keresztül, a TomTom Map Share felhasználók hozzáférnek minden térképfrissítéshez, melyet a többiek hajtottak végre. A TomTom Map Share ingyenesen jár a TomTom GO x20 (T), TomTom ONE XL (T) termékcsaládokhoz és a TomTom ONE 3rd Edition-höz. A TomTom GO x10 sorozat, a TomTom GO 700, TomTom GO 500, TomTom ONE XL és TomTom ONE 1st and 2nd Edition eszközök szintén kompatibilisek a TomTom legújabb szoftverével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin