Connect with us

technokrata

CeBIT 2008: végre jön a 3D-s iGO 8 navigáció

Kütyük

CeBIT 2008: végre jön a 3D-s iGO 8 navigáció

A Nav N Go idén is meglepetésekkel készül a CeBIT-re.

Idén márciusban immár harmadik alkalommal állít ki a Nav N Go a hannoveri CeBIT-en, a világ egyik legnagyobb elektronikai és szórakoztatóipari vásárán. A rendezvényen bemutatják a 3D-s Nav N Go iGO 8 szoftvert, mely tavasztól Magyarországon is kapható lesz. Az Európa térképet tartalmazó, 2 GB-os microSD memóriakártyán érkező szoftver várhatóan 39.000 forintba fog kerülni.

A CeBIT a legnagyobb szakmai vásár és üzleti esemény a digitális információs technológia és telekommunikációs megoldások terén, mely idén is számos izgalmat és újdonságot ígér. A kiállító cégek legfrissebb fejlesztéseiket mutatják be itt évről évre a csaknem 500.000 látogatónak, illetve üzleti partnereiknek. A Nav N Go életében már-már hagyománynak tekinthető a részvétel, hiszen iGO My way Európa szoftverük ezen a vásáron debütált 2006-ban.

˝Mivel nemzetközi sikereink ezen az eseményen kezdődtek két éve, mindig szívesen térünk vissza erre a kiállításra, és próbálunk évről évre valamivel kitűnni a kiállítók közül. Minden bizonnyal ez idén is sikerül, hiszen az eddigieknél sokkal nagyobb, 600 négyzetméteres standdal jelenünk meg, melyen ezúttal néhány társkiállító is helyet kap. Emellett a legtöbb állandó üzleti partnerünk, így egyebek mellett a MyGuide és a Blaupunkt standja is körülöttünk helyezkedik el, így minden eddiginél egységesebben tudjuk képviselni a Nav N Go navigációs szoftvermegoldásait˝ – mondta Fazakas András, a Nav N Go operatív igazgatója.

A Nav N Go a március 4. és 9. között megrendezett szakkiállításon elsősorban 3D-s navigációs megoldását, a Nav N Go iGO 8-at kívánja népszerűsíteni. A térbeli képet használó szoftver microSD memóriakártyás változatát először a CeBIT-en mutatják be, ez után pedig elkezdik a terjesztését Európa-szerte, így Magyarországon is. A CeBIT-en egyébként a 14-es csarnokban a G14-es standon kell majd keresni a Nav N Go-t.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin