Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lelepleződött egy újabb titkos Nokia

Kütyük

Lelepleződött egy újabb titkos Nokia

Friss információk egy hivatalosan még be nem jelentett finn újdonságról.

Napvilágot látott egy a Best Buy Mobile újság februári kiadásából származó felvétel, melyen egy fekete színű, egyelőre meglehetősen titokzatos új Nokia készülék látható. A fényképen szereplő masina nem más, mint a Nokia N830, vagyis a tavaly októberben debütált N810 WiMAX adatátvitellel megspékelt új kiadása. Pletykák szerint a Nokia N830-ról hivatalosan csak április elején hull majd le a lepel.

Nokia N810
A keresztségben Nokia N810 nevet kapott masina alaphelyzetben 128 milliméter széles, 71 milliméter magas és 14 milliméter vastag. Alaphelyzetben nem sok kezelőszerv látszik a készüléken, azonban a szétcsúsztatást követően máris előtűnik a teljes értékű QWERTY billentyűzet, illetve a baloldalra helyezett, ötállású navigációs gomb.

A 226 gramm tömegű, GSM mobil funkciókat nélkülöző Nokia N810-ben egy 400 MHz-es órajelen ketyegő Texas Instruments OMAP 2420-as mikroprocesszor dohog, mely 128 MB DDR RAM és 256 MB flash ROM, illetve 2 GB általános célú memória társaságát élvezi. Mivel a bővítőslot az SDHC szabványt is támogatja, egy 8 GB-os memóriakártyát használva könnyedén 10 GB-ra növelhető a memóriakapacitás.

A 4,13 colos képátlójú TFT érintőkijelző 800×480 pixeles felbontással rendelkezik és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Említést érdemel továbbá a VGA kamera, a Wi-Fi (802.11b/g) kontroller, a Bluetooth 2.0 (EDR) vezérlő, az USB 2.0 interfész, illetve az integrált GPS-vevő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés