Connect with us

Hirdetés

technokrata

VIVAnet ADSL Invitel területen is

Kütyük

VIVAnet ADSL Invitel területen is

A VIVAnet ADSL szolgáltatásai februártól az Invitel teljes szolgáltatási területén elérhetőek.

A VIVAnet lakossági és üzleti szolgáltatásaira eddig T-Com és Hungarotel területeken, több mint 1300 településen lehetett előfizetni, amely települések száma most tovább bővült az Invitellel kötött megállapodásnak köszönhetően. Mint ismeretes, 2007-ben a HTCC csoport az Invitel zRt. tulajdonosává vált, és Invitel márkanév alatt egységesítette szolgáltatásait. Ez az egységesítés azonban nem jelentette automatikusan a HTCC csoporttal kötött szerződések Invitel zRt. területére történő kiterjesztését. A VIVAnet ez évben kötött megállapodást az Invitel zRt-vel, és így februártól a 24-es, 25-ös, 27-es, 28-as, 33-as, 57-es, 62-es, 63-as és 88-as telefonkörzetekben élők is megrendelhetik a VIVAnet ADSL szolgáltatásait.

Az Invitel szolgáltatási területén három VIVAnet szolgáltatás VIVAdsl Családi, VIVAdsl Irodai és EXTRAdsl csomagok – és négy sávszélesség közül választhatnak az új vagy szolgáltatót váltani kívánó előfizetők. A korlátlan szélessávú élményt biztosító VIVAdsl Családi és VIVAdsl Irodai csomag 1, 4 és 8 Mbit/s, a számos kiegészítő szolgáltatást tartalmazó EXTRAdsl csomag pedig 4, 8 és 18 Mbit/s maximális sávszélességgel rendelhető meg a VIVAnetnél.

Telefon-előfizetés nélküli ADSL szolgáltatás igénylésére is lehetőségük van a VIVAnet előfizetőknek Invitel területen, mivel a szolgáltató a köznyelvben „csupasz” ADSL-ként ismert csomagokat ezen a területen is értékesíti.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés