Connect with us

technokrata

Szuper-olcsó okostelefon: Samsung i200

Kütyük

Szuper-olcsó okostelefon: Samsung i200

A dél-koreai gyártó i200-as újdonsága nem más, mint egy széles rétegek számára elérhető smartphone.

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy az okostelefon besorolású mobilok általában drágábbak szoktak lenni hagyományos mobilként kezelt társaiknál. A barcelonai Mobil Világ Kongresszuson bejelentett Samsung i200 viszont rácáfol arra, hogy egy smartphone-nak feltétlenül drágának kell lennie, hiszen a masina várhatóan 40-50 ezer forint körül alakuló ára igen barátinak mondható. No persze ennyi pénzért azért senki se várjon csúcstechnológiát…

A candybar, vagyis hagyományos kialakítású Samsung SGH-i200 az átlagnál némileg nagyobb méretekkel rendelkezik: az egyelőre ismeretlen tömegű készülék 116,7 milliméter hosszú, 50,8 milliméter széles és 11,8 milliméter vastag. A Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard operációs rendszerű okosságban egy 2,3 colos képátlójú TFT display teljesít szolgálatot, mely QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és az mint az már az oprendszerből is kikövetkeztethető, nem érintésérzékeny.

Olcsóság ide, vagy oda, a telefonból szerencsére nem hiányzik a villámgyors HSDPA adatátvitel, de ezenkívül természetesen UMTS, EDGE és GPRS hálózatokban is minden további nélkül használható az i200-as. A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású kamerán kívül említést érdemel még a microSD bővíthetőség, az USB 2.0 interfész, illetve az A2DP profilos Bluetooth 2.0.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Kütyük

Megdöbbentő karácsonyi ajándékok

2020. december 4. péntek
TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin