Connect with us

technokrata

Új szolgáltatások a T-Mobile-nál

Kütyük

Új szolgáltatások a T-Mobile-nál

A T-Mobile nem csak új készülékeket, hanem új szolgáltatásokat is bejelentett Barcelonában.

A Mobil Világ Kongresszuson jelentették be, hogy a T-Mobile és a Yahoo! stratégiai partnerségre lép, és 2008. márciusának végén a T-Mobile a mobilszektor egyik legjobb keresőjét vezeti be a Yahoo!-val együttesen. Emellett a T-Mobile tovább bővíti partnerei körét a társasági közösségépítő szolgáltatókkal együttműködve, ideértve a YouTube-ot, MySpace-t, Flickr-t és a bebo-t. Megkönnyítendő az előfizetők számára a fenti szolgáltatások elérését bárhol és bármikor, a vállalat csökkenti adatroaming tarifáit Európában. További tervek 2008-ra: a T-Mobile legfontosabb európai piacain mobil instant messaging szolgáltatást vezet be. Ezzel összefüggésben partneri megállapodást írtak alá a Windows Live Messenger, ICQ, AOL Instant Messenger (AIM) és Yahoo! Messenger szolgáltatókkal.

Yahoo!
A T-Mobile és a Yahoo! egyesítik erőiket 2008. március 30-án. A T-Mobile és a Yahoo! stratégiai partneri együttműködésével a mobiliparág egyik legjobb mobilkeresőjét vezetik be a piacra. A Yahoo! oneSearch megoldása gyorsan és könnyedén kihozza a megfelelő találatokat, a lekérdezésekre azonnali választ ad, szükségtelenné téve hogy a felhasználó PC-s web linkek óceánján kényszerüljön navigálni. A oneSearch hozzáférést biztosít az ügyfeleknek a hírekhez, pénzügyi információkhoz, időjárás-jelentésekhez, fényképekhez, webes megjelenítésekhez és mobilweb-oldalakhoz.

YouTube, MySpace, Flickr, bebo
A legnépszerűbb mobilos közösségépítő jellegű videó/fotó megosztó platformokkal történt partneri megállapodások aláírásával a T-Mobile ügyfelei bárhol és bármikor kapcsolatban maradhatnak barátaikkal és üzleti partnereikkel az olyan ismert Internetes közösségek tagjaiként is, mint YouTube, MySpace, Flickr és a bebo. Mobiltelefonra optimalizált interfész és az immár sikerét bizonyított web´n´walk platform segítségével a felhasználók egyedivé tehetik mobilinternetes felhasználói élményüket. Legfontosabb előnyként: a felhasználók kedvenc oldalaikat a web´n´walk portálon illetve személyreszabott indítólapjukon keresztül egyetlen gombnyomással érhetik el.

Mobil Instant Messaging Szolgáltatás
Az év során legfontosabb európai piacain a T-Mobile bevezeti a Mobil Instant Messaging szolgáltatást. Az ügyfelek ezzel élvezhetik a valódi IM csevegés előnyeit mobiljukon is, kedvenc Instant Messaging szolgáltatójukat igénybe véve. A T-Mobile megállapodásokat írt alá a Windows Live Messenger, ICQ, AOL Instant Messenger (AIM) és Yahoo! Messenger szolgáltatókkal, ezáltal a legjelentősebb IM szolgáltatók egyesítették erejüket a világ egyik legnagyobb mobil közösségével. A szolgáltatás bevezetésével a T-Mobile az Interneten működő legnépszerűbb közösségépítő szolgáltatásokat teszi elérhetővé mobileszközökön. Ezáltal az adott IM hálózat tagjai gazdagabb és szinte teljesen zökkenőmentes átmenetet kínáló felhasználói élményben részesülnek. Az ügyfelek számára látható lesz, mely barátaik vannak feljelentkezve a rendszerben és online státusz esetén beszélgetést kezdeményezhetnek velük.

Új európai adat-roaming tarifák
A T-Mobile csökkenti adatroaming tarifáit Európában, egységes roaming díjazást vezet be az adatkommunikációra: Európán belül a mobilinternet díja 2 euró MB-onként, ami különösen a külföldi tartózkodás során folytatott mobiltelefonos szörfölés esetén kedvező az ügyfeleknek. Ez ideális megoldást kínál a legfrissebb hírek megtekintésére a web´n´walk portálról, illetve a legfrissebb email-ek letöltésére. És ez még nem minden: a fenti ár attól függetlenül érvényes, hogy melyik szolgáltató hálózatában kommunikálunk, tehát nem kell aggódni hogy véletlenül másik hálózatban jelentkezünk fel és váratlanul magas összegű számlát kell majd kifizetnünk. A T-Mobile International a nagyon intenzív adatforgalmazók számára – akiknek nagyobb adatvolumenre van igényük – is kínál roaming szolgáltatást. A T-Mobile Day Pass megvásárlásával – melynek ára 15 euró – 50 MB adatot forgalmazhatnak, az igénybevett hálózat szolgáltatójától függetlenül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin