Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: érintőkijelzős új Walkman mobil

Kütyük

Kémfotók: érintőkijelzős új Walkman mobil

A Sony Ericssonnál a jelek szerint egy percig sem pihennek a fejlesztők.

A japán-svéd gyártó éppen hogy csak nemrégiben piacra dobta a W960i típusjelzsésű high-end Walkman mobilt, és máris egy újabb, kicsit kisebb tudású zenés okostelefon bejelentésére készül. Pletykák szerint az alábbi kémfotókon látható, Beibei fejlesztési kódnevet viselő készüléket február 10-én, a barcelonai Mobil Világ Kongresszuson jelentik majd be hivatalosan.

A W960i-nél némileg vékonyabb, körülbelül 14 milliméter vastag candybar smartphone-ban egy 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző kapott helyet, mely QVGA (320×240 pixel) felbontású és érintésérzékeny. A Symbian operációs rendszer 9.5-ös verziójára épülő telefon teljesen megújult felhasználói felülettel büszkélkedhet, mely állítólag minden korábbinál könnyebb és egyszerűbb kezelhetőséget biztosít.

A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modul lelke egy 3,2 megapixeles felbontású CMOS szenzor, azonban kár, hogy a kamera mind a LED-segédfényt, mind pedig az autofókusz funkciót nélkülözi. Az integrált memória természetesen bővíthető memóriakártyák segítségével. Az UIQ-alapú Sony Ericsson Beibei várható ára egyelőre ismeretlen – kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés