Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spéci divatmobil újdonság: Samsung L310

Kütyük

Spéci divatmobil újdonság: Samsung L310

A Samsung ezen újdonsága egyértelműen a designra és nem annyira a tudásra helyezi a fő hangsúlyt.

A Samsung SGH-L310 típusjelzésű újdonság szétnyitható kialakítást, szögletes formákat és egyedi díszítő motívumokat kapott annak érdekében, hogy villámgyorsan meghódítsa a vásárlók szívét.

Clamshell kialakítása ellenére, a költséghatékonyság jegyében nem kettő, hanem csak egy kijelzőt kapott a készülék: a TFT technológiájú belső display 176×220 képpont, illetve 65.536 színárnyalat révén tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat, még pedig 1,8 colos képátlón. A felhajtható fedlapon elhelyezett parányi optika mögött egy 2 millió képpontot számláló CMOS szenzor teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 pixeles felbontású fényképek készíthetők. Az elkészült felvételek egyrészt a 20 MB kapacitású belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon menthetők el.

A csukott helyzetben 93,4 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 17,9 milliméter vastag, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon GPRS és EDGE hálózatokban használható, ezenkívül pedig Bluetooth 2.0 (A2DP) és USB 2.0 adatátvitel is került bele. A fontosabb specifikációk közé sorolható még az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, az MP3/AAC zenelejátszó, az e-mail kliens, illetve az olyan női alkalmazások, mint például a kalóriaszámláló, a vásárlási lista készítő, illetve a parfüm ajánló.

A fekete-arany színben pompázó és ˝S˝ formájú spéci zsanért kapott Samsung L310 februárban jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, körülbelül 240 eurós (62 ezer forint) áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés