Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson Xperia: az igazi csúcs mobiltelefon!?

Kütyük

Sony Ericsson Xperia: az igazi csúcs mobiltelefon!?

Friss hírek a japán-svéd gyártó háza tájáról.

A történet röviden a következő: a Sony Ericsson január 10-én levédetett egy új márkanevet – az ˝Xperia˝ minden valószínűség szerint egy a vállalat abszolút felsőkategóriás mobiltelefonjait magába tömörítő termékcsalád lesz.

Egyelőre meglehetősen kevés konkrétumot lehet tudni az Xperia projektről, az viszont már biztosra vehető, hogy az Xperia modellekből a következő funkciók és szolgáltatások biztosan nem fognak hiányozni: digitális fényképezőgép, integrált GPS-vevő, sztereó FM rádió, walkie-talkie (PTT), PDA képességek, e-mail kezelő, nagy sebességű internet, fejlett zene- és videólejátszó, illetve távirányító.

Már jó ideje hallani különböző pletykákat a Sony Ericsson által hamarosan bemutatandó új smartphone-ról, a P5i-ről, mely talán a Xperia termékcsalád első tagja lesz. A gyártó célja egyébként nem kevesebb, mint hogy az Xperia hasonlóan sikeres legyen a piacon, mint például a Walkman zenemobilok, vagy éppen a Cyber-shot fotós készülékek. Mit is mondhatnék még? Kíváncsian várjuk a fejleményeket az üggyel kapcsolatban!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés