Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élet a Dakar után

Kütyük

Élet a Dakar után

Megkérdeztük a Vodafone-t, hogy most hogyan tovább Dakar Rally ügyben.

˝A Vodafone különleges promócióval készült a 2008-as Dakarra, illetve a Vodafone live!-on külön portált indított. A promóció részeként két napon, 2008. január 4-én és 11-én a Motorola K1 Gold telefon vásárlóinak exkluzív gravírozott készülékkel, illetve speciális ajándékcsomaggal készült a Vodafone. A promóció a tegnapi napon lezajlott, arról azonban csak a jövő héten dönt a vállalat, hogy 11-én is megvásárolható lesz-e az exkluzív Motorola Dakar készülék˝ – nyilatkozta Szilágyi Andrea, a Vodafone Magyarország szponzorációs és rendezvény menedzsere.

˝A Vodafone live! saját portállal is készült a Dakarra, ahova a híreket, képeket és videókat a Szalay-Dakar Team biztosítja a Vodafone számára. A Vodafone tervei szerint szeretné ez esetben is folyamatosan nyomon követni az eseményeket, még ha nem is a versenyről érkeznének a hírek. Ezért most is érdemes a Vodafone live!-on a Dakar 2008 portált meglátogatni, mivel folyamatosan olvashatóak a legfrissebb hírek a Dakarral és az aktuális helyzettel kapcsolatban, illetve letölthetőek a Dakar 2007 és Dakar 2008 játékok˝ – tette hozzá Szilágyi Andrea.

Ahogy arról már beszámoltunk, a 2008-as Lisszabon-Dakar Rally szervezői tegnap koradélután hivatalos formában is bejelentették, hogy elmarad az idei verseny. A döntés háttérében az áll, hogy az idei Dakar egyik helyszínén, Mauritániában olyan jelentős terrorveszély fenyeget, melynek a szervezők nem szívesen tennék ki a versenyzőket. Az idei Dakar Rally ma vette volna kezdetét, és szakértők szerint minden idők egyik legkeményebb sivatagi viadala lett volna.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés