Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szenzációs kémfotók: a valódi Nokia N96!?

Kütyük

Szenzációs kémfotók: a valódi Nokia N96!?

Hamarosan a Nokia N95 8GB is megkapja utódját…

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, illetve a saját szemünknek, akkor az alábbi kémfotókon a Nokia N95 8GB közvetlen utódmodelljének szánt Nokia N96 látható, bár egyes források szerint ez a készülék inkább a Nokia N81 8GB követője. Idővel vélhetően minden titokra fény derül majd, mi viszont addig is tekintsük át gyorsan, hogy jelenleg mit tudhatunk az újdonságról!

A kétirányba szétcsúsztatható kialakítást kapott N96-ban ugyanaz a TFT kijelző teljesít szolgálatot, mint az N95 8GB-ban: a 2,8 colos display 320×240 pixeles felbontású, 16 millió színárnyalatú és sajnos még mindig nem érintésérzékeny.

A hátfalba szerelt, Carl Zeiss optikás digitális fényképezőgép modul sem sokat változott, hiszen segítségével továbbra is maximum 5 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Némi csalódás, hogy a készülék nem kapta meg az N82 szuper xenonvakuját, hanem ˝csak˝ két darab LED-fényforrás birtokosa.

Fontos változás, hogy az integrált memória kapacitása 8 GB-ról 16 GB-ra hízott, illetve, hogy az S60 3rd Edition Feature Pack 1 átadta a helyét a Feature Pack 2-es kiadásnak. Újdonság továbbá a DVB-H kompatibilitás, ellenben a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, Wi-Fi és Bluetooth 2.0 maradt a régi.

A Nokia N95 8GB-ról és a Nokia N82-ről készített részletes tesztjeink az alábbi linkeken érhetők el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés